ŞAHİN GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYOR

?BİZ VADETTİKLERİMİ YAPTIK, YİNE YAPARIZ?

ŞAHİN GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYOR
/kanal16.com.tr/2015-10/10/183724463b.mp4
SİYASET 10.10.2015 18:16:34 0

 

Seçim çalışmalarına İnegöl´de ki fabrika ziyaretleri ile devam eden Ak Parti Bursa Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili adayı Hüseyin Şahin, Ak parti hükümetlerinin icraatlarını anlatmaya, 1 Kasım seçimleri için vaatlerini aktarmayı sürdürüyor.

Fabrika ziyaretinin ardından Kültürpark mevkiindeki Müftülük Külliyesi içerisinde bulunan cami inşaatını gezen Şahin, gelinen son durum hakkında bilgi aldı. 

Bir sonraki durağı yine bir fabrika olan Milletvekili Şahin, işçilerle buluşmasında 1 Kasımın öneminden bahsetti, tek başına iktidar için destek istedi. 

Şahin, ziyaretinde bir de pasta sürprizi ile karşılaştı. Üzerinde ?Haydi Türkiye İlk Günkü Aşkla Yeniden Başla? yazılı pasta işçilerle birlikte kesildi. 

Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve Ak parti ilçe teşkilatının akşam bölümündeki ziyaretlerinin ilk durağı Şipali Mahallesi oldu.

Çok sayıda vatandaş tarafından karşılanan Şahin, tarım alanındaki projelerden bahsetti. Çiftçi kesimine desteklerinin artarak devam edeceğini kaydeden Şahin, amaçlarının köyden kente göçün önüne geçmeye çalıştıklarını ifade etti. 

Ak Parti İl Teşkilatının da katıldığı ziyaretler Çitli Mahallesi ile devam etti. Burada da çok sayıda vatandaş tarafından karşılanan Şahin, Türkiye´nin neden koalisyonla yönetilmemesi gerektiğini anlattı.

Hüseyin Şahin, köy ziyaretlerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen spor malzemelerini mahalleli gençlere teslim etti.