Tarih: 25.04.2013 22:34

ŞAHİNCİLERDEN HÜSEYİN ŞAHİN`E KARŞILAMA

Facebook Twitter Linked-in

Çoğunluğunu Şahin marka otomobil sahibi gençlerin oluşturduğu Modifiye araç tutkunlarını bir araya getiren Modifiye İnegöl Grubu, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin`den kendilerine Modifiye araçlarının teşhiri için yer tahsis edilmesini istediler.
Bursa`dan gelen AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin`i, İtfaiye Müdürlüğü binasının bulunduğu kavşakta karşılayan Modifiye İnegöl Grubu üyeleri, destek istediler.
Modifiye İnegöl Grubu üyeleriyle sohbet eden AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Modifiyeci gençlerin kendisinden bir yer tahsis etmesini istemesi üzerine, "1989 ile 1992 yılları arasında benim de bir Şahin marka aracım vardı. Şahin`in derdi bitmez" dedi. Şahin, Modifiye İnegöl Grubuna yer tahsisi konusunda Mer-Pa Pazaryerinin haftanın bir günü verilebileceğini, bunun için elinden geleni yapacağını sözlerine ekledi.
Kendisinin de eskiden bir Şahin otomobilinin olduğunu ifade eden Milletvekili Hüseyin Şahin, Modifiye İnegöl Grubuna Mer-Pa Pazaryerinin, haftanın bir günü tahsis edilmesi için elinden geleni yapacağını belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —