ŞAHİN´DEN ÇANAKKALELİ MESAJ: ?O RUH OYUNLARI BOZACAK?

AK PARTİ MİLLİ SAVUNMA KOMİSYONU BAŞKAN VEKİLİ VE BURSA MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN ŞAYHİN ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİNİN YILDÖNÜMÜNE İLİŞKİN BİR MESAJ YAYIMLADI.

ŞAHİN´DEN ÇANAKKALELİ MESAJ: ?O RUH OYUNLARI BOZACAK?
/kanal16haber.com/2016-3/17/172837145b.mp4
GÜNDEM 17.03.2016 16:38:15 0

 

TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi ve AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, milletin yeniden uyanışına, şahlanışına bir millet olarak dünya sahnesinde yeniden yükselişine zemin hazırlayan Çanakkale Deniz Zaferi´nin ülkemiz ve Dünya tarihinde çok önemli bir yeri olduğunu söyledi.Milletvekili Şahin, 101 yıl önce elde edilen bu zaferin, birlik ve beraberlik ruhuyla hareket edildiğinde Türk milletin her güçlüğü yenebildiğini tüm dünyaya gösterdiğini vurguladı.

 Şahin açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

?Türkiye ne yazık ki, bugünde bir ateş çemberinin ortasındadır. Maalesef, aldığımız her şehit haberiyle yüreğimize ateş düşüyor. Bu milletin birliğine kast eden hainler, güvenlik güçlerimize pusu kuruyorlar, şehirlerimizde bombalar patlatıp sivil insanlarımızın canına kast ediyorlar. Unutmayalım ki, ülkemizde yakılmak istenen bu ateşi söndürecek olan tek şey, birbirimize duyacağımız muhabbet ve sevgidir. Muhabbetin olduğu yerde gönül ateşi olmaz, muhabbetin kardeşliğin olduğu yerde fitneye, ayrılığa, fesata yer kalmaz. Doğduğumuz yerler farklı olabilir, şehirler farklı olabilir. Ama yüreğimizdeki ülke aşkı aynıdır. Bu aşk ile birbirimize muamele ederek hep birlikte tüm kötülükleri yerle yeksan edeceğiz.? ?Bu duygularla; 101.yıldönümünü gururla kutladığımız bu büyük zaferi bizlere armağan eden, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bu mücadeleye katılan ve her şeyiyle destekleyen, aziz Türk Milletini ve vatanları uğruna hayatlarını feda eden bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun diyorum.?