Sakaryaspor - Adanaspor maçının ardından

Sakaryaspor - Adanaspor maçının ardından

GÜNDEM 5.04.2025 19:11:53 0
Sakaryaspor - Adanaspor maçının ardından
Trendyol 1. Lig’in 32. haftasında oynanan Sakaryaspor-Adanaspor maçının ardından iki takımın teknik direktörleri basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Trendyol 1. Lig’in 32. haftasında Sakaryaspor sahasında karşılaştığı Adanaspor’u 2-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Adanaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, "Geldiğimiz günden itibaren ilk 6 maçta yakaladığımız iki puan baremi bizim için umut vericiydi, bir umudumuz vardı, toparlamıştık. Fakat son 4 haftadır yaşadığımız sorunlar, sıkıntılar git gide büyüyor. Sıkıntılı kadromuz vardı ona rağmen maçta istediğimiz oyun planı tutsa da, 1-0 öne geçtik fakat sonrasında hemen ardından yediğimiz gol bizim moralimizi bozdu. Penaltıyla alakalı da hakeme de birkaç şey söylemem gerekiyor, çok fazla hakemler hakkında konuşan biri değilim ama kendi gördüğü pozisyonu gitti VAR’da verdi. O beni şaşırttı biraz. Bana göre çok basit bir penaltıydı. Sonuçta kaybettik. Bizim için sorunlar büyüyor. Son maçlarda matematiksel olarak işi zora soktuk. Bir an önce inşallah sorun ve problemlerimizi düzelterek hedefimiz doğrultusunda ilerleriz diye düşünüyorum" dedi.

İlker Püren: "Kendi kariyerimi bıraktım, sadece bu şehre bir şeyler verebilmek için mücadele ediyorum"
Sakaryaspor Teknik Direktörü İlker Püren, mutlak kazanmaları gereken bir maça çıktıklarını söyleyerek, "Sıralamadaki yerimiz, puan olarak aşağıya olan yakınlığımız ister istemez oyuna başladığımız dakikalarda oyun ritmimizi biraz olsun etkiledi. Neticede müsabakayı kazanarak bitirmiş olmak, bizim için alt taraf ile puan farkını 5’e çıkarmak daha öncesinde hep konuştuğumuz ’Şu puan farkını bir açabilsek, 4-5 puana çıkarabilsek ondan sonra çok daha farklı bir oyun ortaya koyacağız’ dediğimiz noktadayız. Zaman zaman tabii ki istemediğimiz puan kayıpları yaşadık, taraftarımızı ve camiamızı üzdük. Onun neticesinde taraftarımızın tepkileri normal, onları çok iyi anlıyorum. Gerçekten bu şehrin dinamikleri çok başka hepimizi tetikte tutuyor. Bayram ve izinler girdi araya hiçbirinde Ankara’ya ailemi, çocuklarımı görmeye gitmedim. Hep burada oyuncular ve takımla birlikte olmaya çalıştım. Şunu çok net söylüyorum belki de teknik direktörlüğümde, bu işe başladığımdan beri ilk defa kendi kariyerimi bıraktım, vazgeçtim sadece bu şehir için ve bu şehre bir şeyler verebilmek için mücadele ediyorum. Bu şehri seviyorum, puan kayıp zamanında ne denirse denilsin, tepkilerini dile de getirseler ben gerçekten bu şehri seviyorum. Bundan sonraki kalan süreçte şansımız bizi nereye götürür bilmiyorum ama tek bir şey için buradan onlara söz veriyorum, varımla yoğumla bu şehir ve yine onlar için mücadele edeceğim. Ne derlerse desinler, hiç önemli değil arkamı dönüp bir kere olsun onların sitemlerine bakmam ama bizi desteklesinler. Bugün özellikle golü yedikten sonra bir reaksiyon vermemiz gerekiyordu. Maçtan önce de bu heyecanımız vardı, bunu artık hep ateşleyeceğiz, hep beraber rüzgarı arkamıza alacağız ve yürümeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Sinemalarda bu hafta!

Cumhurbaşkanlığı'nda 140 yeni atama: Sanattan bilime birçok isim görev aldı

Gazeteci Timur Soykan ve Murat Ağırel gözaltına alındı

Benzine yeni indirim yolda: İki günde toplam 3 lira 60 kuruşluk düşüş

Doğum Yardımı Yönetmeliği Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi

Osmangazi’de yıldızlar geçidi

Mahir Polat hakkında karar verildi

Bursa Emniyetinden vefa buluşması

Mobilyanın kalbi İnegöl’de atacak: MODEF EXPO 15 Nisan’da başlıyor

Bursaspor’un şampiyonluk maçının oynanacağı stat belli oldu

Zaimoğlu'ndan suç odaklarına net mesaj: "Ya Bursa’yı terk edin ya da suç işlemeyin! Hepinizin peşindeyiz!"

Bursa’da tereyağlı simide zam geldi

Bakan Tunç: Mahmut Tanal, haber verseydi Bakanlığa davet ederdim

Yılmaz: Beklentimiz, en kısa sürede Terörsüz Türkiye sürecinin tamamlanması

Bakan Bayraktar: Devlet olarak faturaların yüzde 50'sini karşılamaya devam ediyoruz

Bakan Yerlikaya: 120 göçmen kaçakçısı ve 519 düzensiz göçmen yakalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın DEM Parti'yi kabul edecek

Erdoğan: CHP sadece yolsuzluğun değil, darbeciliğin de kitabını yazmıştır

Vatandaş kirasını ödeyemeyecek noktaya gelecek!

Ümit Özdağ hakkında hazırlanan iddianamenin detayları ortaya çıktı

Yavuz Uğurdağ: "ABD'nin yeni gümrük vergisi düzenlemeleri bizim için büyük bir fırsat!"

Gazze'de 60 bin çocuk ciddi sağlık sorunlarıyla karşı karşıya

Bursaspor taraftarıyla rekora koşuyor

Trump, tarifelerden günde yaklaşık 2 milyar dolar gelir sağladıklarını savundu

Bursa’da otoparka silahlı saldırı: 1 kişi yaralandı

Bursaspor'un başarılı kaptanından büyük fedakarlık

Akaryakıtta peş peşe indirim: Motorinden sonra benzine de indirim geliyor

Doğum yardımları annelerin hesabına yatacak

7,1 milyon adet uyuşturucu hap ele geçirildi

Ümit Özdağ için istenen ceza belli oldu

Yükleniyor