Sakaryaspor- Bandırmaspor maçının ardından

Sakaryaspor- Bandırmaspor maçının ardından

GÜNDEM 9.03.2025 23:43:37 0
Sakaryaspor- Bandırmaspor maçının ardından
Trendyol 1. Lig’in 29. haftasında oynanan Sakaryaspor-Bandırmaspor maçının ardından iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.
Trendyol 1. Lig’in 29. haftasında Sakaryaspor, sahasında karşılaştığı Bandırmaspor ile 2-2 berabere kaldı. Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, "İlk golden sonra istediğimiz oyunu tam sahaya yansıtamadık. Arka arkaya iki gol yedik ve birini kendi kalemize attık. Bunlar futbolda var. İlk yarı istediğimiz gibi değildi. Çünkü iki hafta kazanarak gelmiştik buraya ve bunu devam ettirmemiz lazımdı. İkinci yarıdaki mücadeleden memnunum. Bir penaltı çalındı orada gol olsa belki maç farklı olacaktı. Bir golümüz ‘VAR’dan döndü, ondan sonra beraberliği bulduk. Maç berabere bitti. Bu dönemde iki takımın da puana çok ihtiyacı var ve biz bir puanla dönüyoruz" dedi.

İlker Püren: "Artık yukarı sıralarda olmak istiyoruz"
Sakaryaspor Teknik Direktörü İlker Püren ise, "Mutlak kazanmamız gereken bir maçtı ve buradan bir puanla ayrılıyoruz. Hafta içi oyuncularımızla oyun planı üzerinde çalıştığımız pozisyonlarda hücum aksiyonlarını geliştirdik. Çok erken gol yememize rağmen kolay olmasa da tekrardan skor üstünlüğünü elimize geçirdik. Penaltı pozisyonunu değerlendiremedik. Maç 3 olsaydı çok farklı yerlere gidebilirdi. Daha sonra penaltıyı değerlendirememeyle beraber moral bozukluğu ve kırılma anı oldu. Futbol zaten anlar oyunu o anları iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Kaçırılan penaltı sonrasında rakibin morali ve motivasyonu biraz daha yükseldi. O ara bir dağınıklık oldu ve puanları paylaşmak zorunda kaldık. Bir an önce kazanma psikolojisine girip artık o kırılma anlarını iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Hala alt sıralara kalmanın psikolojisinde hareket etme durumunda kalıyoruz. Önümüzdeki hafta Yeni Malatya maçıyla beraber galibiyetle tekrar tanışıp Kocaeli’ne tam bir final havasında gidip oradan da galibiyetle dönüp artık yukarı sıralarda olmak istiyoruz" diye konuştu.

Kabe'de 500 bin kişi ile günlük umre rekoru kırıldı

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Orkun Yıldırım istifa etti

Bakan Fidan, İngiliz mevkidaşı Lammy ile görüştü

Bursa’da 23 Nisan Mahallesi’ndeki halı saha için kayyum atandı

Bursa iş dünyasının ortak aklı zirvede buluştu

İmamoğlu, Bursa’ya geliyor

Mücevher ihracatı şubatta yıllık bazda yaklaşık yüzde 80 arttı

GÖKBERK, FPV tehditlerini başarıyla imha etti

Bursa'daki AVM'de ortalık karıştı!

Kargolar aynı gün teslim edilecek

İnegöl’de çocuklar kendi davullarını tasarladı

Deniz Baykal'a kumpas operasyonu: Bir şüpheli yakalandı

Bursaspor'un başarılı oyuncusu ceza aldı

MEB: Müfredat dışında ders okutulması mümkün değil

FETÖ'nün milletvekillerine yönelik kaset kumpasçısı yakalandı

Emeklilerin gözü kabine toplantısında: Bayram ikramiyesi için karar günü

Serbest piyasada döviz fiyatları

Kocaeli’de 8. gün: Alevler görünmese de etkisi sürüyor

Sigaraya veda etmek için en doğru zaman ramazan ayıdır

Bursa’da aranıyordu, Kocaeli’de yakalandı

Bakanlık İnceledi: Reklamda "bir yıkamada çıkıyor" dedikleri leke 8 yıkamada çıktı

Bursa, Dünya’nın en akıllı 21 kenti arasında gösterildi

Erdek’te bir ev alevlere teslim oldu

Ayvalık’ta ev yangını

Kabine bugün toplanacak

Ayvacık’ta 13 kaçak göçmen yakalandı

Genç kadının son mesajları ortaya çıktı: “Beni zorla imzalattılar!”

Balya Kayalar’da geleneksel Ramazan iftarı yapıldı

Mahalleliyi sokağa döken yangın: İki katlı ev alev topuna döndü

Işık ihlali yapan araç taklalar atarak durabildi... Kaza anı kamerada

Yükleniyor