Şakir Lakşe İlköğretim Okuluna vermiş olduğu destek ve katkılardan dolayı Belediye Başkanı Alinur Aktaş`a, okul yönetimi tarafından teşekkür belgesi ile plaket verildi.
Başkan Aktaş`ı makamında ziyaret eden Şakir Lakşe İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Önal, Müdür Yardımcısı Necati Küçükoğlu, Okul Aile Birliği Başkan Yardımcıları Mine Sır ve Ümmü Gülsüm Yılmaz, okula yapmış olduğu destek ve katkılardan dolayı Aktaş`a, teşekkür belgesi ile teşekkür plaketi takdim ettiler.
Ziyarette sırasında bir konuşma yapan Şakir Lakşe İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Önal, okullarına İnegöl Belediyesinin tüm birimlerinin ellerinden gelen katkıyı yaptığını belirterek, Bu katkılardan dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum dedi.
Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise konuşmasında, Eğitim ile alakalı yapılan çalışmalarının hiç birinin karşılıksız kalmayacağına inanıyorum. Bu toplumun gelişmişliğin göstergelerinden birisininde eğitim olduğunu söyledi.
Konuşmaların ardından Şakir Lakşe İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Önal, Belediye Başkanı Alinur Aktaş?a teşekkür belgesi ve plaketi takdim etti.