Saloni CEO'su Haluk Özbek, basın mensuplarını ağırladı

Saloni CEO'su Haluk Özbek, basın mensuplarını Saloni'de ağırladı. Özbek, kahvaltı programının ardından basın mensuplarını fabrikada gezdirdi ve ödüllü ürünleri tanıttı.

Saloni CEO
BURSA HABER 14.02.2024 12:38:00 0

Mobilya dünyasının önde gelen markalarından biri olan Saloni, Avrupa'nın saygın ödül kuruluşlarından biri olan European Product Design Award'dan iki önemli ödül kazandı. Bon Bon ve Kyoto modelleriyle Avrupa'da da tanınan bir marka olmanın mutluluğunu yaşayan Saloni, İnegöl mobilyasına değer katmaya devam ediyor.

Saloni Mobilya Avrupa'dan iki prestijli ödül kazandı

Saloni, daha önce Kyoto modeliyle prestijli Good Design ödülünü kazanmıştı. Bu başarının ardından Avrupa'dan da ödül kazanarak uluslararası alanda tanınan bir marka haline geldi. Bon Bon ve Kyoto modelleriyle European Product Design Award'da iki ödül birden kazanan Saloni, İnegöl mobilyasının gururu oldu.

Saloni CEO'su Haluk Özbek: "İnegöl mobilya sektörüne değer katıyoruz"

Saloni CEO'su Haluk Özbek, basın mensuplarını Saloni'de ağırladı. Kahvaltı programının ardından basın mensuplarını fabrikada gezdiren ve ödüllü ürünlerini tanıtan Özbek, marka olarak İnegöl mobilyasına değer katmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Özbek, "Hurdalıkta altın olmaktansa hepimiz gümüş oluruz. Biz İnegöl'ün mobilya sektöründeki önemini temsil eden markalardan sadece biriyiz" dedi.