Tarih: 13.03.2024 13:53

Sanayici ve köylüden Sedat Yalçın'a tam destek

Facebook Twitter Linked-in

Yeniden Refah Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın, BUSİAD iftarında sanayicilerle, Osmangazi köylerinde ise tarımla uğraşan vatandaşlarla bir araya geldi. Yalçın, Bursa için sanayi ve tarımın önemini vurguladı.

Bursa'nın hak ettiği hizmeti alması için 'Ahlaklı Belediyecilik' sloganıyla yola çıkan Yalçın, Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği'nin (BUSİAD) düzenlediği iftar yemeğine katıldı. İş insanlarıyla buluşan Yalçın, Bursa'nın ülkenin en önemli sanayi ve tarım kentlerinden biri olduğunu söyledi.

Yalçın, "Önce BUSİAD'ın düzenlediği iftarda kentimize değer katan sanayicilerimizle buluştuk. Sanayi kenti olmak bir kültürdür. Bursamız da geçmişten bu yana ticaret ve sanayi konusunda ülkemizin lokomotifi konusunda" dedi.

"Nüfusu artırmadan teknolojiyi uygulayarak sanayi yapmalıyız ve tarım alanları yerine tarıma elverişsiz olan yerlere yönelmeliyiz" diyen Yalçın, "Bu konuda yıllardır süregelen fikir alışverişleri sonrasında projemiz de yol haritamız da hazır. BUSİAD Başkanı Buğra Küçükkayalar'a, yönetim kuruluna ve değerli iş insanlarına bu keyifli iftar organizasyonunu düzenledikleri için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

BUSİAD iftarının ardından Osmangazi İlçesinin köylerinde vatandaşla buluşan Yalçın, Selçuk Gazi, Seçköy ve Dürdane'de büyük bir ilgiyle karşılandı. Kırsal kalkınma ile ilgili düşüncelerini aktaran Yalçın, kırsaldaki vatandaşların sorunlarını da dinledi.

Yalçın, "Bölgede yaşayan vatandaşlarımızın meraların kullanımı ile ilgili tereddütlerini gözlemledik. Kırsal mahallelerimizin mera ve kooperatif varlıklarını daha da güçlendireceğimizi aktardık. Kentimizi organik tarım ihracatında marka haline getireceğiz. Projelerimiz hazır. Ahlaklı Belediyecilik geliyor" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —