Saray Börekçisi Demirtaş Şubesi çoşkuyla hizmete açıldı

Enfes lezzetleriyle damaklarda tat bırakan saray börekçisi Demirtaş mahallesinde hizmete açıldı.

Saray Börekçisi Demirtaş Şubesi çoşkuyla hizmete açıldı
BURSA HABER 11.12.2022 16:35:00 0

Hamurunda sevgi olan ve uzadıkça uzayan peyniri ile adeta ağızda lezzet patlaması yaşatan Saray börekçisi, lezzetli böreklerinin yanı sıra binbir çeşit güzel unlu mamülleri ile ağızlarda muhteşem bir tad bırakıyor. 

4. Kuşak temsilcisi Tolga Denizligil bayiliği ile Demirtaş şubesinin açılışına yoğun vatandaş katılımıyla gerçekleşti.  Müşterilerine hijyenik ve şık mekanlar sunarak sektörde tercih edilen bir marka olarak zirveye yerleşti. 

Coşkuyla açılışı gerçekleşen Demirtaş’ta Mahallesi’nde bulunan Saray Börekçisi işletmecileri Kübra Kosa ve Rükiye aydın ON6TV mikrofonlarına konuştu.

İşletmeci Kübra Kosa ve Rükiye aydın; ‘’1930 binden beri başlayan bir saray börek serüveninde biz de bir payımızı alalım dedik. 10 yıllık bir çalışmamızdan sonra sayın Tolga Denizligil bize böyle bir sürpriz yaptı. Çok güzel bir konsept, çok güzel bir dükkan açarak bizi de kendi bünyesine kattı. Ona çok teşekkür ediyoruz. İnşallah çok güzel yerlere geliriz onun sayesinde. Söyleyeceklerimiz bu kadar Tolga bey'e çok teşekkür ediyoruz. Tolga bey desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Her zaman arkamızda oldu. Maddi manevi yönde desteklerini bizden esirgemedi. Tüm dostlarımıza, arkadaşlarımıza da çok teşekkür ederiz. Bize bu güzel iş için teşvik ettiler. Biz biraz çekimserlik yaptık, acaba yapabilir miyiz? , yapamayız mıyız? Kübra hanımla birlikte sonra böyle bir işe girdik inşallah. Çok güzel işler olur inşallah, çok teşekkür ediyoruz” dediler.