Tarih: 26.02.2024 14:27

Sefo, Osmangazi Meydanı'nı salladı

Facebook Twitter Linked-in

Osmangazi Belediyesi'nin Bursa'ya kazandırdığı Osmangazi Meydanı'nın tanıtım konserleri başladı. İlk konserde Türk Rap müziğinin parlayan ismi Sefo, on binlerce kişiye unutulmaz bir akşam yaşattı.

Bursa'nın merkezinde 100'den fazla çöküntü yapının yıkılmasıyla elde edilen 40 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen Osmangazi Meydanı'nda ilk etkinlik düzenlendi.

Osmangazi Meydanı: Bursa'nın yeni buluşma noktası

Konser öncesinde AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da birer konuşma yaptı.

Varank, "Bu güzel meydan, Mustafa Dündar Başkanımızın eseri ve bu meydanın ilk etkinliğine sizler geldiniz. Bu meydanın gençlerden onay aldığını görüyoruz. Gençler, bu meydanı başkanımız sizin için yaptı. Mustafa Dündar başkanımıza çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Başkan Dündar da Bursa için önemli bir eseri hayata geçirmenin gurur ve mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, "Osmangazi Meydanı açılış öncesi etkinliklerinin ilkini büyük bir coşku içinde gerçekleştiriyoruz. Osmangazi Meydanı'na ilk sizler geldiniz, hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Belediye olarak geleceğimiz olan gençlerimiz için çalışıyoruz. Gençler, sizler her zaman benim yanımda oldunuz. Bizim de sizler için etkinliklerimiz, eserlerimiz devam edecek. Osmangazi Meydanı'nda bu ilk konserimiz, devamı gelecek." dedi.

Sefo konserinde "Bonita", "Bilmem Mi?", "İmparator" ve "Isabelle" gibi sevilen şarkılarını seslendirdi.

Osmangazi Meydanı'ndaki konserler serisi devam edecek. 1 Mart Cuma günü Bilal Sonses, 2 Mart Cumartesi günü Sinan Akçıl, 3 Mart Pazar günü Sakiler,  8 Mart Cuma günü Aydilge ve 9 Mart Cumartesi günü ise Semincenk, Osmangazi Meydanı'nda konser verecek.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —