Şehidin kızı Meyra´nın feryadı yürekleri dağladı

Diyarbakır´da trafik kontrolü yapan polis ekibine yönelik uzun namlulu silahlarla düzenlenen terör saldırısında ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit düşen İlker Narin´in cenazesi, memleketi Kastamonu´ya getirildi.

Şehidin kızı Meyra´nın feryadı yürekleri dağladı
GÜNDEM 31.08.2015 14:56:37 0

 

Cenaze, Diyarbakır´da düzenlenen törenin ardından Türk Hava Kuvvetleri´nin kargo uçağıyla Kastamonu Havalimanına getirildi. Şehit İlker Narin´in cenazesini taşıyan uçak, havalimanında protokol tarafından karşılandı. Uçaktan ilk olarak şehidin yakınları indi. Ardından Şehit İlker Narin´in eşi Emel ile 1 buçuk yaşındaki kızı Meyra uçaktan indi. Vali Şehmus Günaydın ile beraberindekiler, şehit ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileyerek taziyede bulundu. Uçaktan inen minik Meyra´nın ağlaması ise yürekleri dağladı.

Daha sonra Şehit İlker Narin´in cenazesi, polislerin omuzlarında indirilerek cenaze aracına konuldu. Şehidi taşıyan cenaze aracı, eskort eşliğinde Kastamonu şehir merkezinden geçtiği esnada vatandaşlar ve polis ekipleri tarafından selamlanarak saygı duruşuyla karşılandı. Şehit İlker Narin´in cenazesi, Kastamonu´nun Taşköprü ilçesine götürülerek burada düzenlenecek törenin ardından aile kabristanlığında defnedilecek.