‘SENİN RENKLERİNLE CUMHURİYET’

Yıldırım Belediyesi, Cumhuriyet’in 97. yıl dönümü kutlamaları kapsamında öğrencilerinin katılabileceği resim yarışması gerçekleştiriyor.

BURSA HABER 16.10.2020 17:07:00 0
‘SENİN RENKLERİNLE CUMHURİYET’

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 97. yıl dönümünün pandemi tedbirleri çerçevesinde kutlanacak olması nedeniyle öğrencilere yönelik kutlama programı hazırlayan Yıldırım Belediyesi, düzenlediği Senin Renklerinle Cumhuriyet Resim Yarışması ile genç yeteneklerin eserlerini sergileyecek, dereceye girenleri ödüllendirecek. İlçede eğitim gören ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için ayrı kategorilerde değerlendirmenin yapılacağı resim yarışmasına katılımlar başladı.

26 Ekim Pazartesi günü saat 17.00’ye kadar Barış Manço Kültür Merkezi, Emir Buhari Kültür Merkezi ve Hançerli Medresesi’nden katılım başvurusu sağlanacak yarışmada dereceye girenler, 28 Ekim Çarşamba günü Yıldırım Belediyesi resmi web sitesi ve sosyal medya hesaplarından ilan edilecek. Yapılacak değerlendirmeler neticesinde Lise Kategorisi’nde 1.’ye masaüstü bilgisayar, 2.’ye tablet bilgisayar, 3.’ye ise hediye çeki verilecek. İlkokul-Ortaokul Kategorisi’nde ise 1. tablet bilgisayar, 2. ve 3. ise hediye çeki kazanma şansı yakalayacak. Yarışmaya katılım koşullarına ulaşmak isteyenler, Yıldırım Belediyesi resmi web sitesi (yildirim.bel.tr) üzerinden detaylı bilgiye ulaşabiliyor.

 

AK Partili ilçe başkanından tepki

TCMB rezervlerinde tarihi seviye

Bursaspor Isparta deplasmanına hazırlanıyor

Hisar Arkeopark Bursa turizmine yeni nefes olacak

Ufuk Özkan’dan sevenlerine teşekkür mesajı

İnegöl Meclisi Şubat oturumunda 9 madde karara bağlandı

“KAAN sadece bir uçak değil, Türkiye’nin iradesinin sembolü”

KIZILELMA göreve hazırlanıyor

Nilüfer’de kentsel dönüşüm 2 mahallede başlıyor!

Çorum'da kan donduran cinayet!

MSB: Terörle mücadele ve uluslararası iş birliği sürüyor

Şadi Özdemir kanserle mücadele sürecini anlattı

Buca Belediyesi’ne rüşvet operasyonu: 25 gözaltı

Karaköy sahilinde denizden kadın cesedi çıkarıldı

SGK prim borcu olanlara müjde!

YKS başvuruları yarın başlıyor

Yenişehir’de eko-turizm hamlesi

Bursa'da 800 litre kaçak şarap operasyonu

Başkan Aydın’dan 6 Şubat depremleri için anma mesajı

Bursa'da seyir halindeki otomobil alev topuna döndü

Büyükşehir’den çiftçiye kaba yem desteği

Yıldırım’da alevler yükseldi, vatandaşlar film gibi izledi!

Demirtaş OSB’de depo alevlere teslim oldu

Bursa’da aranan şahıslar suç aletleriyle yakalandı

MHP’li Feti Yıldız: Umut hakkı konusunda uzlaşı sağlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahire’de Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile bir araya geldi

Bursa’da camiler Ramazan’a hazırlanıyor

Genç yaşta veda: Rabia Akyüz son yolculuğuna uğurlandı

Serveti 800 milyar doları aştı!

İnegöl’de okullar arası spor festivali başladı

Yükleniyor