‘SENİN RENKLERİNLE CUMHURİYET’

Yıldırım Belediyesi, Cumhuriyet’in 97. yıl dönümü kutlamaları kapsamında öğrencilerinin katılabileceği resim yarışması gerçekleştiriyor.

BURSA HABER 16.10.2020 17:07:00 0
‘SENİN RENKLERİNLE CUMHURİYET’

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 97. yıl dönümünün pandemi tedbirleri çerçevesinde kutlanacak olması nedeniyle öğrencilere yönelik kutlama programı hazırlayan Yıldırım Belediyesi, düzenlediği Senin Renklerinle Cumhuriyet Resim Yarışması ile genç yeteneklerin eserlerini sergileyecek, dereceye girenleri ödüllendirecek. İlçede eğitim gören ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için ayrı kategorilerde değerlendirmenin yapılacağı resim yarışmasına katılımlar başladı.

26 Ekim Pazartesi günü saat 17.00’ye kadar Barış Manço Kültür Merkezi, Emir Buhari Kültür Merkezi ve Hançerli Medresesi’nden katılım başvurusu sağlanacak yarışmada dereceye girenler, 28 Ekim Çarşamba günü Yıldırım Belediyesi resmi web sitesi ve sosyal medya hesaplarından ilan edilecek. Yapılacak değerlendirmeler neticesinde Lise Kategorisi’nde 1.’ye masaüstü bilgisayar, 2.’ye tablet bilgisayar, 3.’ye ise hediye çeki verilecek. İlkokul-Ortaokul Kategorisi’nde ise 1. tablet bilgisayar, 2. ve 3. ise hediye çeki kazanma şansı yakalayacak. Yarışmaya katılım koşullarına ulaşmak isteyenler, Yıldırım Belediyesi resmi web sitesi (yildirim.bel.tr) üzerinden detaylı bilgiye ulaşabiliyor.

 

Nilüfer Meclisi’nde 20 dakikalık ara büyük krizi önledi

Halep’te SDG mevzilerine operasyon

Göktaş açıkladı: Destek ödemeleri yükseltildi

Bursa-Mudanya trafiğine kalıcı çözüm

İrfan Can Kahveci, Kasımpaşa kampına katıldı

TÜİK açıkladı: En kazançlı yatırım külçe altın

ABD’den ucuz Rus petrolüne yeni yaptırım adımı

Bursa’nın fethinin 700. yılına hazırlık

Osmangazi Meclisi 2026 Gündemiyle Toplandı

Yenişehir Belediyesi’nden rekor promosyon

Servis minibüsü, sac yüklü kamyona çarptı: 7 yaralı

Bursa'da tartıştığı ağabeyini sokak ortasında bıçakladı! O anlar kamerada..

ChatGPT’nin sınırları yeniden tartışılıyor

ABD: Venezuela petrolünü biz satacağız ve gelirleri kontrol edeceğiz

Motorine indirim geliyor!

Başkan Bozbey’e saldıran iki kişi serbest bırakıldı

Başkan Özdemir emeklileri dinledi

CHP Heyetinden İl Başkanlığına destek ziyareti

BTSO Akademi iş dünyasının dönüşümüne rehberlik ediyor

GÜÇ Programı’na İTSO’dan destek: Gençler üretime hazırlanıyor

Bursa ile Litvanya arasında iş birliği mesajı

Mudanya Belediyesi'ne yıkım tepkisi: "Çözüm istiyoruz"

AK Parti’ye üç yeni katılım

Donald Trump: Yeniden aday olmak istiyorum

Bozbey’e saldırı bir kişinin değil bir sistemin sonucudur

Bakan Göktaş açıkladı: Aileler için kritik düzenleme yolda

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletin emanetine sahip çıktık

Başkan Bozbey'e saldırı anı anbean kameralara yansıdı!

Bakan Tunç: Af söz konusu değil

Yurt dışı alışverişe sıkı denetim

Yükleniyor