Tarih: 30.04.2008 00:12

SİNANBEY İ.Ö.O.`NDAN DAYANIŞMA YEMEĞİ

Facebook Twitter Linked-in

Sinanbey İlköğretim Okulu Müdürlüğü ve Okul Aile Birliği tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle geçtiğimiz Cumartesi günü Çardak düğün salonunda Dayanışma, Yardımlaşma ve Egemenlik Yemeği düzenlendi. Yemeğe katılan kalabalık öğrenci velisi bayanlara pilav ikram edildi.

Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Diler Filiz ile Sinanbey İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Maksut Hepgüven’in birer selamlama ve teşekkür konuşmalarının ardından, Sinanbey İlköğretim Okuluna maddi manevi katkılarından dolayı öğretmen ve öğrenci velilerinden Zeynep Bindal, Diler Filiz, Nuran Sayıcıer, Kübra Bodur, Münevver Sağır, Emine Topalak, Hülya Özcan, Nazmiye Beken, Nilgün Sider Soğancı ve Nuray Ordu Yılmaz’a birer teşekkür belgesi verildi.

Okula gelir getirmek amacıyla, öğrenci velilerinin evlerinde hazırladıkları çeşitli yiyecek ve ev eşyaları ile hayır sever esnafların bağışladığı çeşitli eşyalar için çekiliş yapıldı. Bayanlar, müzik eşliğinde akşam saatlerine kadar bol bol eğlendiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —