Tarih: 20.10.2024 14:28

Sinemalarda bu hafta: 10 yeni film vizyona giriyor

Facebook Twitter Linked-in

Bu hafta vizyona girecek olan filmler ise şöyle:

Gelin Takımı
Mehmet Günsür, Seda Bakan ve Nilperi Şahinkaya'nın rol aldığı komedi filmi "Gelin Takımı", bekarlığa veda partisi düzenlemek isteyen bir grup arkadaşın hikayesini anlatıyor. Kısa bir süre sonra evlenecek olan Berrin için özel bir parti planlayan Ayça, düğünün yapılacağı oteli ayarlarken, Akın ve Poyraz’ın da katılımıyla unutulmaz bir tatil hayal eder. Ancak hesaplaşmalar, ihanetler ve yanlış anlamalar ortasında kendilerini beklenmedik bir maceranın içinde bulurlar.

Kayıp Kamyon
Sinehane yapımı "Kayıp Kamyon", yönetmen Ekrem Arslan’ın imzasıyla izleyiciyle buluşuyor. Aile, komedi ve dram türündeki bu filmde, emekli zabıta memuru Vasıf'ın torunu Zeynep ile yaşadığı kuşak çatışması ve en yakın dostu Fehmi ile serüveni ele alınıyor. Başrollerde Bülent Emin Yarar, Yetkin Dikinciler ve Ülkü Hilal Çiftçi yer alıyor.

The Apprentice: Trump'ın Hikayesi
İranlı yönetmen Ali Abbasi'nin yönettiği "The Apprentice: Trump'ın Hikayesi", Donald Trump'ın emlak işine başlangıcını ve başkanlık yarışındaki ilk yıllarını mercek altına alıyor. Cannes’da ana yarışmada prömiyerini yapan biyografik filmde Trump'ı Sebastian Stan, Roy Cohn'u ise Jeremy Strong canlandırıyor.

Monte Cristo Kontu
"Üç Silahşörler" romanının sinema uyarlaması olan "Monte Cristo Kontu", genç denizci Edmond Dantes'in hayat hikayesini konu alıyor. Alexandre De La Patelliere ile Matthieu Delaporte’un yönettiği film, haksız yere 14 yıl hapis yatan Edmond Dantes'i Pierre Niney ile canlandırıyor.

Hiçbir Şey Yerinde Değil
Burak Çevik’in yönettiği "Hiçbir Şey Yerinde Değil", 1970'lerdeki Bahçelievler Katliamı'nı ele alıyor. Burak Can Aras, Celal Öztürk, Efe Taşdelen gibi oyuncuların yer aldığı film, dönemin trajik olaylarına ışık tutuyor.

Son Ana Kadar
Florence Pugh ve Andrew Garfield'in başrollerini paylaştığı "Son Ana Kadar", geleceği parlak bir şef ile yeni boşanmış bir kadının tesadüfi karşılaşmalarını anlatıyor. Dram ve romantizmi harmanlayan film, izleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkarıyor.
 

Korku ve Animasyon Filmleri
Bu haftanın korku ve gerilim türündeki filmi "Gülümse 2", pop fenomeni Skye Riley'nin başından geçen tuhaf olayları konu alıyor. Parker Finn’in yazıp yönettiği filmde Naomi Scott, Rosemarie DeWitt ve Kyle Gallner rol alıyor.

Yerli korku filmi "Dabba" ise, define arayan bir adamın korkunç kabuslarla dolu hikayesini anlatıyor. Çocuklara yönelik animasyon filmleri arasında ise "Cesur Panda: Görevimiz Afrika" ve Çin yapımı "Cesur Çocuk: Elveda Canavar" dikkat çekiyor. İki film de macera dolu hikayeleriyle genç izleyicileri sinema salonlarına çekmeyi hedefliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —