Tarih: 07.06.2024 10:26

Sinemalarda bu hafta 11 film vizyona girecek

Facebook Twitter Linked-in

Bu hafta vizyona girecek filmler ise şöyle:
 

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç: Will Smith, Martin Lawrence ve Vanessa Hudgens'ın başrollerini paylaştığı bu filmde, Miami'nin yaşlı ama hala uçarı polis ikilisi bir tuzak sonucu kaçak konumuna düşüyor.


Hit Man: Richard Linklater'ın yönettiği bu filmde, polis teşkilatında ek iş yapan profesör Gary, görev için sahte bir tetikçi kılığına giriyor ve beklenmedik olaylarla karşılaşıyor.
Drama:

Miller'ın Favorisi: Bir profesör ile yetenekli öğrencisi arasındaki ilişkiye odaklanan bu filmde Martin Freeman ve Jenna Ortega başrolleri paylaşıyor.


Teorem: Bir gün eşi ve annesi dahil hayatındaki hiç kimse tarafından tanınmayan ve bu duruma anlam veremeyen bir adamın yaşadıklarını anlatan filmde Gencer Güvercin ve Sadi Celil Cengiz rol alıyor.

 

An: Yerli bilim kurgu meraklılarının ilgisini çekecek bu filmde, genç bir nöroloji doktorunun epilepsi hastaları üzerinde yaptığı araştırma sırasında keşfettiği bir anomaliyi kanıtlamaya çalışmasını izliyoruz.

 

Adak: Borçlarını ödemek için türlü planlar yapan bir adamın ve ailesinin başına gelen korkunç olayları anlatan filmde Dakota Fanning ve Georgina Campbell rol alıyor.


Gözcüler: 28 yaşındaki sanatçı Mina'nın İrlanda'nın batısındaki bir ormanda mahsur kalmasını işleyen bu filmde Ishana Shyamalan yönetmen koltuğunda oturuyor.


3. Gece Habis: Depremden sonra ailesi ile İstanbul'a yerleşen genç bir kızın yaşadığı kabus dolu günleri anlatan filmde Anastasiya Budakva yönetmen koltuğunda.


Haikyu!! The Dumpster Battle: Popüler bir voleybol animesinden uyarlanan bu Japon yapımı filmde, voleybolda ustalaşmış iki rakibin birleşip diğer bir takıma karşı mücadelesini izliyoruz.


Combat Wombat: Avustralya yapımı anime filmde, kocasının ortadan kaybolmasının ardından çocuklarını tek başına büyüten ve güçlü karakteriyle tanınan bir kadının kasabanın gözdesi olmasını anlatan filmde.
 

Sihirli Ormana Yolculuk: Gizemli ve sihirli bir ormanda bir hazinenin peşine düşen beş arkadaşın yaşadığı serüveni beyaz perdeye taşıyan filmde Şiar Zaim yönetmen koltuğunda.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —