Şişli’de korkunç cinayet: Kayınpederini pompalı tüfekle öldürdü

Şişli'de eşiyle boşanma aşamasında olan bir kişi, kayınpederini önce arabayla ezdi, daha sonra da pompalı tüfekle vurdu.

ASAYİŞ 24.06.2022 01:29:00 0
Şişli’de korkunç cinayet: Kayınpederini pompalı tüfekle öldürdü

Şişli'de eşiyle boşanma aşamasında olan bir kişi, kayınpederini önce arabayla ezdi, daha sonra da pompalı tüfekle vurdu. Hastaneye kaldırılan adam, kurtarılamayarak hayatını kaybederken, katil ise kısa sürede yakalandı.

Olay, saat 17.30 sıralarında Şişli Piyalepaşa Bulvarı üzerindeki Şişli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü önünde yaşandı. İddiaya göre, eşiyle boşanma aşamasında olan Ersin S., aynı yerde çalıştığı kayınpederi Mahir Sertçelik’le telefonda tartışma yaşadı. Tartışmanın büyümesi üzerine kayınpederinin çalıştığı Temizlik İşleri Müdürlüğüne gelen Ersin S., önce kayınpederini arabayla ezdi, ardından arabadan çıkardığı pompalı tüfekle yerde yatan kayınpederine ateş etti. Yaşanan olayın ardından Ersin S. isimli damat aracına binerek olay yerinden kaçtı.

Pompalıyla vurulan adam hastanede hayatını kaybetti
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri ağır yaralanan Mahir Sertçelik’i ambulansla hastaneye kaldırdı. Ağır yaralanan Mahir Sertçelik, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Katil damat evinde yakalandı
Kayınpederini öldüren Ersin S., polis ekipleri tarafından Kağıthane’deki evinde yapılan baskında yakalandı. Katil damadın evinde arama yapan polis ekipleri olayda kullanılan pompalı tüfeği evde buldu. Gözaltına alınan damat Ersin S., sorgulanmak üzere Asayiş Büro Amirliğine götürüldü. Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışması sürüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suriye mesajı: Her türlü desteğe devam edeceğiz

İnegöl Belediyesi müzeleri dijitalde yenilendi

Başkan Oktay Yılmaz, gençlerle bir araya geldi

Sahte diploma davasında erteleme kararı çıktı

Zimmetine 6,5 milyon TL geçiren katip tutuklandı

Bursa'nın gururundan çifte başarı

Bakan Uraloğlu: Suriye sınırındaki demir yolu hattını ayağa kaldırıyoruz

MEEXX makine sektörünü Bursa’da buluşturdu

Yıldırım'da Kadim Şifa programına büyük ilgi

Osmangazi Belediyesi, Arap Şükrü Sokağı’nın tarihi kimliğini yeniden kazandırıyor

Bursa Emniyeti’nden uyuşturucu ve kaçak çalışmaya karşı üst üste operasyonlar

Narkotik operasyonunda 1 polis şehit oldu

Saloni, Turquality ile büyüme ivmesini artırıyor

Bursaspor'dan deplasmanda 6 puanlık galibiyet!

Bursa milletvekili, Özgür Özel'in A takımında

“Kadın Sığınağı” ilk gösteriminde büyük beğeni topladı

Osmaniye'de katliam gibi kaza yaşandı

Bursa'da lezzetler gün yüzüne çıkıyor

Nilüfer’de gönüllülük ve dayanışma buluşması

Osmangazi’de cumhuriyetin eğitimci ilk kadın milletvekilleri konuşuldu

Yeni araştırma: İl olmaya en yakın ilçeler belli oldu

TİMBİR’den RTÜK’e ziyaret; İnternet medyasında yeni dönem iş birlikleri konuşuldu

Başkan Taban gençlere kulak verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye kadın haklarında altın yıllarını bizim dönemimizde yaşıyor

Nilüfer'de su kesintisi

Nilüfer’de renkli yılbaşı hazırlığı

Mudanya’ya değer katan proje

Bir şirkete el konuldu, bir şirkete kayyum atandı

Yıldırım’ın gençleri tarih turunda

Nilüfer Belediyesi’ne soruşturma

Yükleniyor