Tarih: 04.12.2009 23:33

SOBA ZEHİRLENMERİNE DİKKAT

Facebook Twitter Linked-in

Turgutalp Mahallesi Göçmen Camii sokak numara 12/1 adresinde ikamet eden baba kız sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hastaneye kaldırıldılar.

Geçitğimiz akşam saat 23.30 sıralarında meydana gelen soba zehirlenmesi olayında, iki katlı ahşap evin birinci katında ikamet eden 72 yaşındaki emekli Yusuf Garip ile kızı 16 yaşındaki Melike Garip, birlikte televizyon seyrederken, sönmek üzere olan sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilendiler. Genç kızın durumu fark edip 112 Acil Servise haber vermesi üzerine baba kız ölümden dönerken, mide bulantını ve baş dönmesi hisseden genç kız ile baygınlık geçirmek üzere olan babası Yusuf Garip’e ilk müdahale olay yerine gelen 112 Acil Servisi Ambulanslarındaki görevliler tarafından yapıldı.

Oksijen tüpü takıldıktan sonra İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan, üç çocuk babası olup eşi hayatını kaybettikten sonra en küçük kızı ile birlikte aynı evde ikamet eden baba Yusuf Garip ile kızı Melike Garip burada tedavi altına alındılar. Baba kızın durumlarının iyi olduğu bildirildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —