Tarih: 28.08.2012 12:05

SOKAK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Facebook Twitter Linked-in

Üçevler Mahallesi?nde, komşular arasında çıkan keserli, satırlı kavgada 2 kişi yaralandı. Kavgayı güçlükle ayıran emniyet ekipleri, tekrar kavga çıkmaması için sabaha kadar sokakta nöbet tuttu.

 

İddiaya göre, Üçevler Mahallesi?ndeki bir kahvehane önünde akşamüzeri çıkan kavga, gece saatlerinde Başdemir ve Kolay ailelerinin ikamet ettiği Üçevler Mahallesi İlim Sokağı üzerinde devam etti. Emniyet ekipleri kavgayı ayırıp, kavgaya karışan şahısları dağıtırken, olayın yatışmasının ardından taraflar bir saat sonra tekrar kavga etmeye başladı.

 

 İkinci kez aynı bölgedeki kavgayı ayırarak, kavgaya karışan şahısları gözaltına alan emniyet ekipleri, şahısları evlerine yolladı. Gece 01.00 sıralarında ise, kavga eden Başdemir ve Kolay ailelerinin yakınlarının da karışması üzerine üçüncü kez çıkan kavgada taraflar taş, sopa, keser ve satırlar ile birbirlerine girdi.

Sokak tam bir savaş alanına dönerken, kavgada Eyüp Kolay (18) ile babası Mehmet Kolay (43) kafalarından yaralandı. Kanlar içinde kalan baba-oğul olay yerine gelen 112 ambulansları ile İnegöl Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Bütün ekipleri ile kavgaya müdahale eden emniyet, kavgayı ayırdıktan sonra, sabah saatlerine kadar sokakta nöbet tuttu.

 


kanal16.com.tr/arsiv/2012-8/28/062748916.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —