Tarih: 27.04.2015 19:11

SON MAÇTA YIKILDIK

Facebook Twitter Linked-in

Süper Amatör Lig B Grubu’nda zorlu bir sezonun ardından Play-Off’ kalmayı başaran Kafkasspor, Bölgesel Amatör Lig’in son engeli olan baraj maçı için Merinos Sahası’nda Kestel Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Deplasman olmasına rağmen taraftar desteğini de arkasına alarak maça hızlı bir şekilde başlayan Kafkasspor, geliştirdiği ataklardan sonuç çıkaramayınca soyunma odasına 0-0’lık beraberlikle gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da Bölgesel Amatör Lig arzusu ile baskılı bir futbol oynayan temsilcimiz, 81. dakikada kalesinde gördüğü talihsiz gol sonucunda şok yaşadı. Kısa sürede şoku atlatarak gol arayışlarını sürdüren Kafkasspor, ataklarından sonuç alamayınca sahadan 1-0 mağlup ayrılarak BAL’ın eşiğinden döndü.

Mücadelenin bitiş düdüğüyle birlikte Kestelspor ligde kalırken, Kafkasspor’un BAL umutları sona erdi. Maç sonunda Kafkaspor’lu oyuncular büyük üzüntü yaşadı. 

Saha içerisinde herhangi bir kavganın yaşanmadığı maç sonrası stadyum etrafı karıştı. Kestelspor taraftarlarının maç sonrası Kafkasspor taraftarlarına taş atması sonucu olaylar patlak verdi. Olayların daha fazla büyümesini engellemek için çağırılan çevik kuvvet ekipleri Kafkaspor taraftarlarına biber gazı sıktı. Yöneticilerin araya girmesiyle olaylar büyümeden yatıştırıldı.

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Kafkasspor Başkanı Metin Ungan, çok iyi oynadıkları maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Teknik Direktör Köksal Demiral ise “Çok istediğiniz şeyler bazen gerçekleşmiyor. Bugün de onlardan bir tanesini yaşadık. Bu kulüp BAL ligini hak ediyor. İnşallah gelecek seneler bunu başarırız” diye konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —