?SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİNE ÖLDÜ YAZDI? CESEDİ BULUNDU

BURSA´DA BİR GENÇ KIZ, SOSYAL PAYLAŞIM HESABINDAN ?ÖLDÜ´ NOTUNU PAYLAŞTIKTAN SONRA EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

?SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİNE ÖLDÜ YAZDI? CESEDİ BULUNDU
ASAYİŞ 9.10.2015 12:23:48 0

 

Bursa´da sosyal medya hesabından "öldü" notunu paylaşan genç kız, erkek arkadaşının mutfakta olduğu sırada kafasına silahı dayayarak intihar etti. 
Olay, merkez Osmangazi ilçesi Hüdavendigar Mahallesi Güvercin Sokak´ta meydana geldi. Gazinoda çalıştığı öğrenilen Çiğdem Kavrat (28), erkek arkadaşı V.G.´nin evde olduğu sırada kafasına silahla ateş etti. Diğer odada bulunduğu iddia edilen V.G., bunun üzerine 112 ekiplerine haber verdi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Kavrat, kurtarılamadı. V.G.´nin bir kafe işlettiği öğrenildi.

ÖLDÜ NOTU PAYLAŞMIŞ
Öte yandan hayatını kaybeden Kavrat´ın sosyal paylaşım sitesi üzerinde, yaklaşık 1 ay önce ?öldü´ şeklinde bir profil resmi koyduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine arkadaşlarının, ?başın sağolsun´, ?Allah korusun deli dolu ne oldu´, ?Toprağı bol olsun. Severdim rahmetliyi´ gibi yorum yaptığı, Kavrat´ın da ?can sıkıntısı´ diye cevap verdiği yazdığı görüldü. Ayrıca genç kız, ?zor zamanların terzisi diye bilirler bizi, gece karanlığından dikeriz kendi kefenimizi´, ´isteyen istediği yere gitsin zincirini kırıp giden iti bir daha kapıma bağlamam´ ve erkek arkadaşıyla birlikte çekindiği resimde ´olmaz olaydık ne sen, ne ben´ gibi paylaşımlar yaptığı görüldü. Genç kızın cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.
Polisin, olayla alakalı tahkikatı sürüyor.