Tarih: 28.06.2018 20:02

?ONLARA PKK´LILARIN CENAZELERİNDE KONTENJAN AYIRACAĞIZ?

Facebook Twitter Linked-in

24 HAZİRAN SEÇİMLERİNDE CHP, HDP ORTAKLIĞI BİR KEZ DAHA GÜN YÜZÜNE ÇIKTI. ÖYLEKİ SONUÇLARI DEĞERLENDİREN KILIÇDAROĞLU BUNU BİZZAT KENDİ İTİRAF ETTİ. CHP´NİN DESTEĞİYLE MECLİS´E GİREN HDP´Lİ TERÖRİSTLER AĞRI´DA AK PARTİLİ MEVLÜT BENGİ´Yİ KATLETTİ. İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU DA YAŞANAN BU GELİŞMELERİN ARDINDAN TÜRKİYE´Yİ YENİDEN KANA BULAMAK İSTEYENLERE AÇIK BİR ŞEKİLDE GÖZDAĞI VERDİ.

KILIÇDAROĞLU´NDAN HDP İTİFARI: MECLİS´E TAŞIMAYI BAŞARDIK

Cumhuriyet Halk Partisi, 24 Haziran gecesi AK Parti karşısında tarihi bir yenilgi daha aldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim sonuçlarının belli olmasından ancak 2 gün sonra açıklama yapabildi.

Yenilgiyi kabul etmeyen Kılıçdaroğlu, skandal bir açıklamaya da imza attı. Kılıçdaroğlu, HDP´yi kastedip, ?Bütün renkleri Meclis´e taşımayı başardık? diyerek, terör örgütünün siyasi uzantısına destek verdiklerini itiraf etti.

CESARET BULAN HAİNLER AĞRI´DA AK PARTİLİ MEVLÜT BENGİ´Yİ İNFAZ ETTİ

CHP´nin desteğiyle PKK uzantısı HDP´nin Meclis´e girmesi, teröristleri de cesaretlendirdi. Ağrı´da AK Partili Mevlüt Bengi PKK´lı teröristler tarafından direğe bağlanarak infaz edilirken, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, bu olaya ilişkin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´nun kendisini aradığını iddia etti.

SOYLU´DAN TERÖR ÖRGÜTÜ YANDAŞLARINA GÖZDAĞI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise, AK Partili Mevlüt Bengi´nin öldürülmesi olayıyla ilgili HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan´ı arayıp partisini sorumlu tuttuğu iddiasını doğruladı.

SOYLU: ONLARA PKK´LILARIN CENAZELERİNDE KONTENJAN AYIRACAĞIZ

Bakan Soylu ayrıca, valilere CHP il başkanlarını şehit cenazelerinde protokole almamaları talimatı verdiğini de belirtti.


/kanal16haber.com/2018-6/28/201358515b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —