Tarih: 04.03.2009 23:51

?SU GİBİ?,MUTLU YUVALAR KURMAYA DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Hafta içi her gün FOX Tv’de ekrana gelen Su Gibi programı evlenip yuva kurmak isteyenleri bir araya getiriyor. Ulusal kanallardaki izdivaç programları arasında en çok izlenilen programlardan birisi olan ve Uğur Arslan ile Songül Karlı’nın sunduğu “Su Gibi”’de birçok çift mutluluğa ilk adımı atıyor.

 

Su Gibi programında evlenip yuva kuran çiftlere Dünyaca ünlü Oylat Kaplıcalarında balayı hediyesi veriliyor. Adem ve Selda Coşar ile Serdar ve Sevgi Kar çifti de Su gibi programında aradıkları mutluluğu buldu. İki çift FOX Tv tarafından Oylat’ta balayına gönderildi.

 

Teknik anlamda yaptığı yatırımlar ve kaliteli yayıncılık anlayışıyla İnegöl halkından beğeni toplayan ve ulusal kanalların da dikkatini çken Televizyonunuz Yenice TV, Oylat’a gelen çiftlerin çekiminde FOX Tv’den gelen talep üzerine teknik destekte bulundu. Mutlu çiftlerin kamera çekimleri Televizyonunuz Ytv tarafından yapıldı.

 

3 günlük balayı için Oylat’a gelen Adem ve Selda Coşar ile Serdar ve Sevgi Kar çifti Çağlayan Oteldeki suit odalarına yerleştirildi.

 

Mutlulukları gözlerinden okunan çiftler muhteşem bir manzara ve doğal güzelliklere sahip olan Oylat’ta odalarına yerleştikten sonra gezintiye çıktı.

 

Oylat’a hayran kalan çiftler bol bol kartopu oynayarak çarşı merkezinde alışveriş yaptı.

 

Bizde Ytv ailesi olarak her iki çifte de ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —