SÜPER AMATÖRLERDE BU HAFTA

KAFKAS YARA ALDI KURTULUŞ TAM GAZ

SÜPER AMATÖRLERDE BU HAFTA
11.11.2008 23:58:40 0

Süper amatör ligde deplasmanda Kestelspor’la karşılaşan Kafkasspor sahadan 2–0 yenik ayrılarak liderlik fırsatını ikinci kez elinin tersiyle iterken, Kurtuluşspor ise kendi sahasında ağırladığı Akçalarspor’u 2–1 yenmeyi başardı. Sarı kırmızılı ekip bu galibiyetle dörtte dört yaptı.

 

 

Süper amatör ligde mücadele eden ekiplerimizden Kurtuşluşspor, Akçalarspor’u kendi saha ve seyircisi önünde 2-1’le geçti. Maçın 25. dakikasında Akçalarspor’lu Kemal’in bulduğu golle 1–0 mağlup duruma düşen sarı kırmızılılar, 35 dakikada Onur’la eşitliği sağladı. İkinci yarıda daha istekli ve arzulu görünen sarı kırmızılılar, aradığı gole 85. dakikada Murat ile kavuştu. Kurtuluşspor aldığı bu galibiyetle dörtte dört yaptı.

 

Süper amatörlerde diğer temsilcimiz Kafkasspor ise kan kaybetmeye devam ediyor. Cumartesi günü deplasman da Kestelspor ile karşılaşan yeşil beyazlılar sahadan 2–0 yenik ayrıldı. Doksan dakika sahada baskılı bir futbol sergileyen ancak aradığı golü bir türlü bulamayan yeşil beyazlılar, Kestelspor’lu Murat’ın her iki yarıda attığı gollerle sahadan 2–0 yenik ayrıldı.