SÜPER AMATÖRDE İLK DEVRE SONA ERDİ

KARADENİZ VE YENİCE GALİP GELDİ, KAFKAS YİNE KAZANAMADI

SÜPER AMATÖRDE İLK DEVRE SONA ERDİ
SPOR 22.12.2014 21:01:00 0

Süper Amatör Lig’de normal sezon 11. hafta maçları ile geride kaldı. Kurtuluşspor’un BAY olarak geçirdiği haftada 3 temsilcimiz sahaya çıktı.

A Grubu’nda sezonun flaş takımlarından olan Karadeniz Güvenspor ilk yarının son maçında sahasında Şükraniyespor’u ağırladı. Maça etkili başlayan temsilcimiz ilk yarıda bulduğu goller ile soyunma odasına 2-0 önde gitti. 2. yarıda skorun verdiği rahatlıkla oynayan temsilcimiz rakibinin bulduğu teselli sayısına rağmen sahadan 2-1 galip ayrıldı ve ilk yarıyı galibiyetle noktaladı. Bordo Mavililer bu galibiyetin ardından puanını 22’ye çıkardı ve Play-Off potasındaki yerini korudu.

B Grubu’nda sezona iyi başlayan ve 9 hafta boyunca liderlik koltuğunu kimseye kaptırmayan Kafkasspor, son haftalarda yaşadığı düşüşü sürdürüyor. Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan ve geçtiğimiz hafta Teknik Direktör değişikliğine giden Kafkasspor, bu hafta da kötü gidişe dur diyemedi. Temsilcimiz, deplasmanda karşılaştığı Gürsu Belediyespor karşısında varlık gösteremedi ve sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Temsilcimiz aldığı bu sonucun ardından 16 puanda kaldı.

 Sezona istediği gibi başlayamayan ve yaşadığı puan kayıplarının ardından zirveden uzaklaşan Yenicespor ilk yarıyı mutlu kapattı. Son haftalarda aldığı puanlar ile adım adım üst sıralara tırmanan temsilcimiz bu hafta deplasmanda Arabayatağıspor ile karşılaştı. Rakibini 3-2 deviren Yenicespor aldığı 3 puan ile ilk yarıyı 16 puanla noktaladı.