Tarih: 23.12.2010 13:27

ŞÜPHELİ ÖLÜM

Facebook Twitter Linked-in

Kemalpaşa mahallesi Ortaokul sokak numara 10/A adresindeki binanın zemin katındaki tek odada ikamet eden 46 yaşındaki adam ölü bulundu.

 

Yenişehir ilçesi nüfusuna kayıtlı olup İnegöl`de sokaklarda yaşayan, bir müddet önce ise Hükümet binasının yakınındaki bir oto yıkamacında, oto yıkayıcısı yardımcısı olarak çalışmaya başlayan 46 yaşındaki Cüneyt Erdem, kendisine yardımcı olmak isteyen oto yıkama firmasının sahipleri tarafından, Kemalpaşa mahallesi Ortaokul sokak numara 10/A adresindeki binanın zemin katında,  önceki gün kiraladıkları tek odada kaldığı ilk gecenin sabahında ölü olarak bulundu.

 

Her sabah oto yıkama firmasına kahvaltıya gelen Cüneyt Erdem`in dün sabah gelmeyince, neden gelmediğini merak eden firma yetkilileri, henüz içerisinde eşya olmayan evine gittiler. Kapıya vurdular, içeriden ses gelmeyince odanın penceresinden içeriye girDİLER VE, Cüneyt Erdem`in cesedi ile karşılaştılar.

 

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen emniyet yetkilileri, odada ve çevrede inceleme ve araştırmalar yaparken, Cüneyt Erdem`in cesedini inceleyen Cumhuriyet Savcısı, kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi için Bursa Adli Tıp Merkezine gönderilmesini istedi.

 

 İnegöl`de hiç kimsesi olmadığı belirtilen Cüneyt Erdem`in  cesedi Bursa Adli Tıp Merkezine gönderilirken, olayla ilgili geniş çaplı araştırma ve soruşturmanın devam ettiği




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —