Tarih: 03.09.2013 20:18

SUUDİ ARABİSTAN`A İNEGÖL DAMGASI

Facebook Twitter Linked-in

Suudi Arabistan?ın başkenti Riyad?da düzenlenen ve bu sene ikincisi gerçekleştirilen Mobitex Mobilya Fuarı kapılarını açtı.
Açılışı Veliaht Prens Dr. Abdulaziz bin Naser bin Abdulaziz al Saud tarafından gerçekleştirilen fuara, İnegöl?den 29, toplamda ise 48 firma katıldı.
Konu ile alakalı bir açıklama yapan İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) Başkanı Mustafa Akyol, ?Suudi Arabistan, Orta Doğu ve Körfez coğrafyasının en büyük pazarı konumunda. Yıllık yaptıkları 2 milyar dolara yakın mobilya ithalatı ile dikkat çeken ve özel ilgi gösterilmesi gereken bir pazar. Pazara hakim olan ülke Çin, ancak yaptığımız görüşmelerde aldığımız geri beslemeler Suudi mobilyacılar Çin ile değil, her geçen gün mobilya pazarında payını arttıran Türkiye ile çalışmak arzusu içerisindeler. Çünkü, biz Alman kalitesinde, İtalyan dizaynında ve Çin fiyatlarında mobilya üretiyoruz. Bu da buradaki mobilya alıcısının bizi tercih etmesine vesile oluyor? dedi.
Riyad Mobitex Mobilya Fuarının açılış töreninde, Dr. Abdulaziz bin Naser bin Abdulaziz al Saud tarafından, fuara verdikleri destekten dolayı İMOS Başkanı Mustafa Akyol?a, bir teşekkür plaketi takdim edildi.


kanal16.com.tr/arsiv/2013-9/3/102742935.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —