TABULARI YIKMAK İŞTE BÖYLE BİR ŞEY!

BURSA´NIN ŞOFÖR NEBAHAT´İ 10 YILDIR TIR KULLANIYOR

TABULARI YIKMAK İŞTE BÖYLE BİR ŞEY!
/kanal16haber.com/2016-10/10/143002870b.mp4
GÜNDEM 10.10.2016 13:05:53 0

 

Bursa´da 10 yıldır TIR kullanan 40 yaşındaki Ayşen Akçay, küçük yaşlardan bu yana hayalini kurduğu otobüs şoförlüğü yapmak istiyor. Eskişehir´de T.C.D.D. nin 8 makinist kızının ardından Bursa´da da 10 yıldır TIR kullanan 40 yaşındaki bir kadın toplu taşıma araçlarını kullanabilmek için hayal kuruyor.

 

O, tabuları tamamen yıkan birisi?Elinin hamuru ile erkek işine karıştı,. Üstelik sürücü koltuğunda oldıuğu araç bir tır.  Kestel ilçesinde yaşayan iki çocuk annesi 40 yaşındaki Ayşen Akçay, çalıştığı fabrikada yaklaşık 10 yıldır TIR kullanıyor. 

Akçay, trafikte TIR kullanırken karşılaştığı diğer erkek sürücülerden de büyük destek aldığını söylerken, acemi olduğunu düşündüğü diğer kadın sürücülerden bazen kaçtığını da itiraf ediyor.

 

Motosiklet ve iş makinesi ehliyetleri dışında tüm sınıflardaki ehliyetlere sahip olan Akçay´ın küçük yaşlardan bu yana gerçekleştirmek istediği tek bir hayali var. O da otobüs şoförlüğü yapmak.Ailesinden de büyük destek alan Ayşen Akçay, kötü eleştirelere kulağını tıkayıp moralini bozmuyor.BURULAŞ bünyesi,nde otobüs şoförülüğü yapmak isteyen Akjçay, her türlü başvuruyu yapmış ancak sonuç alamamış. Şimdi bu konuda kendisine yardımcı olacak birisini bekliyor.