TAKBİS 26 MAYIS`TA UYGULAMAYA GİRİYOR

PROJE, VATANDAŞLARA BÜYÜK KOLAYLIK SAĞLAYACAK

TAKBİS 26 MAYIS`TA UYGULAMAYA GİRİYOR
DÜNYA 23.05.2008 00:10:07 0

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayından itibaren İnegöl’de hizmete başlayan, kısa bir süre önce ise Bursa Tapu Müdürlüğü görevine atanan İnegöl Tapu Müdürü Mehmet Faysal Kanat, İnegöl’deki görev süresi içerisinde, Tapu Müdürlüğünde bir çok yeniliğe imza atarken, başlatmış olduğu Takbis sistemi ile ilgili çalışmaların, İnegöl’den ilişiğini kestiği bir sırada tamamlanmış olmasından dolayı büyük mutluluk duyuyor.

Takbis çalışmaları kapsamında Tapu Müdürlüğündeki tüm verilerin bilgisayara yüklendiğini ve bununla ilgili Data bilgilerinin Genel Müdürlüğe gönderildiğini belirten Müdür Mehmet Faysal Kanat, İnegöl Tapu Müdürlüğündeki ilgili  personelin bir haftadan beri Ankara’dan gelen eğitimciler tarafından kursa tabi tutulduklarını söyledi.

26 Mayıs 2008 Pazartesi gününden itibaren Genel Müdürlüğün Türkiye genelinde Takbis sistemine bağlı olan yerlerde iletişime gireceğini belirten Kanat, “Takbis’e geçen yerlerle on-line sistemiyle Tapu Müdürlükleriyle bağlantı kurulup, her türlü tapu işlemleri yapılabilecek.  İnegöl’ün de bu sistem içerisinde yer almasından dolayı büyük sevinç duyuyoruz. Takbis’e geçilmesinin, kurumumuzun kuruluş yıl dönümüne isabet etmesi de bizler için ayrı bir gurur kaynağı oldu. Takbis’in tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.