Tarih: 23.11.2023 09:37

Tayir, Orhaneli'ye aday oldu...

Facebook Twitter Linked-in

 Yanında kalabalık bir toplulukla ilçe binasına gelen Tayir başkan adaylığı dosyasını AK Parti Orhaneli İlçe Başkanı Ramazan Turhan'a teslim etti.

Dosyasını teslim ettikten sonra kısa bir konuşma yapan Tayir “bugün doğduğum topraklar önümüzdeki yerel seçimlerde güzide ilçemiz Orhaneli'ye hizmet etmek için dosyamızı vermiş bulunuyoruz. Bu güzel günümüzde aramızda bulunan bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza şükranlarımı arz ediyorum. Yine kurulduğu ilk günden itibaren Orhanelimiz için taş üstüne taş koyan başta önceki dönem belediye başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz, muhtarlarımız yöre milletvekillerimiz Mustafa Yavuz ve Osman Mesten'e de ayrıca teşekkür ediyorum. Bugün kutlu bir yol için yola çıkmış bulunuyorum. Yolumuz uzun meşakkatli ama biz bunun idrakindeyiz. Bizim dünya lideri bir Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Onun belediyecilik anlayışı uzun yıllardır Orhaneli'yi yönetiyor. Bizler de yeni dönemde Türkiye yüzyılı Orhaneli Yüzyılı anlayışı ile nasip olursa bu görev bize tevdi edilirse alacağımız bayrağı daha yükseğe taşımak için var gücümle çalışacağıma Orhanelili hemşehrilerime söz veriyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun, güzel ilçem Orhaneli'ye hizmet etmeyi nasip eylesin” dedi.

Tayir'in ardından kısa bir konuşma yapan ilçe başkanı Ramazan Turhan da “Kıymetli müdürüm, değerli kadirşinas kardeşim Ali Osman Tayir, dağın ve Bursa'mızın incisi Orhaneli Belediye başkanlığı için aday adayı müracaatını yapmış olup kendisine başarılar diliyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —