URFA İBRAHİMİNİ KAYBETTİ!

Şanlıurfanın sevilen İş Adamı ve Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru koronavirüs'e yenik düştü!

GÜNDEM 25.09.2020 14:59:00 0
URFA İBRAHİMİNİ KAYBETTİ!

Şanlıurfa merkezli olarak uydudan yayın yapan Kanal Urfa TV'nin Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru (44), koronavirüs tedavisi gördüğü Gaziantep'te hayatını kaybetti. Öte yandan, İbrahim Toru'nun 14 gün önce Twitter hesabından, "Covid 19 testimiz maalesef pozitif çıktı. Tedavimizi hastanede geçireceğiz Tüm dostlardan dua beklerim." mesajını paylaştığı görüldü.

Şanlıurfa'da çeşitli sektörlerde iş yaşamını sürdüren, aynı zamanda Kanal Urfa isimli televizyon kanalının da yönetim kurulu başkanı olan İbrahim Toru, 11 Eylül'de rahatsızlanınca Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Toru, durumunun ağırlaşması üzerine Gaziantep'teki özel bir hastaneye sevk edildi. Şanlıurfa'nın sevilen simalarından olan iş insanı Toru, gece geç saatlerde doktorların müdahalesine karşın kurtarılamadı.

Gaziantep'te işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınan İbrahim Toru'nun cenazesi, defnedilmek üzere Şanlıurfa'ya götürüldü.

 

İbrahim Toru, 1 hafta önce de Instagram hesabından "Hastanede covid 19 tedavimiz 9. Günde devam ediyor ateşim 41:8 den bazen normal seviye bazı aralıklarla 39:20 kadar çıkıyor virüs cigere inmiş intihap ve zatüre çevirdi bi kaç gün daha hastanede yatacağız dualarınızla inşallah daha iyi olacağım..." paylaşımında bulunmuştu.

24 Haziran 2018 genel seçimlerinde AK Parti’den Şanlıurfa milletvekili adayı da olan ve yardımseverliği ile bilinen İbrahim Toru’nun bugün Şanlıurfa’da defnedileceği öğrenildi.

 

Bizlerde ON6TV ailesi olarak İbrahim Toru'ya Allah'tan rahmet, Kanal Urfa Tv ve Toru ailesine sabırlar dileriz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aile kurumu saldırı altında

Trump’a suikast girişiminde bulunmuştu: Ömür boyu hapis talep edildi

Donald Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Gazze daveti

Bursa’da yol kavgası kamerada: Önce bıçakladı, sonra 112’yi aradı

Her söz hakaret değil: İşte o liste...

Yıldırım'da tapu seferberliği

Kendini kitleyerek iş yerini ateşe verdi dumandan etkilenerek bayıldı

Venezuela Savunma Bakanı Lopez: ABD’nin saldırısında 47 asker öldü

Karne sevincine Başkan Erkan Aydın ortak oldu

Vali Gül, öldürülen Atlas'ın ailesini ziyaret etti

Bakan Tekin: Şimdi bambaşka bir Türkiye'de yaşıyoruz

Bakan Mehmet Fatih Kacır: 13 ilde 16 yeni sanayi yatırım alanı oluşturduk

Bakan Güler Hava Kuvvetleri toplantısına katıldı

AK Parti kulislerinden sızan 6 kritik seçim hamlesi

Atlas Çağlayan'ı hayattan koparan 15 yaşındaki katilin ifadesi ortaya çıktı

Kuryeler 3 gün kontak kapatacak: Zamları beğenmediler

Bursa'da karne günü liseliler birbirine girdi o anlar kamerada

Nilüfer'de pazarlar için güç birliği

Bursa Emniyeti’nden suça geçit yok

Kız kardeşini öldürüp, annesini yaralayan kişi intihar etti

Bursa'da çay ocağında yangın çıktı

İran'da protestolarda ölü sayısı 3 bini aştı

Özgür Özel: Emekli maaşı için iyileştirme önergesi vereceğiz

Şizofreni hastası, babasını öldürdü

Milli Saraylar İdaresi Başkanı Yıldız: Edirne Sarayı 2027 sonunda tamamlanacak

Karne sevinci Yıldırım’da şenliğe dönüşüyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman ile bir araya geldi

İstanbul Havalimanı'nda yarıyıl tatili yoğunluğu yaşanıyor

Başkan Şadi Özdemir’den final haftasında gençlere moral

Bakan Fidan, Finlandiya Dışişleri Bakanı Valtonen ile bir araya geldi

Yükleniyor