Teoman’dan nostaljik Bursa konseri

Rock müziğinin sevilen ismi Teoman, Bursa Açıkhava sahnesinde unutulmaz bir geceye imza attı.

KÜLTÜR SANAT 24.05.2022 12:47:00 0
Teoman’dan nostaljik Bursa konseri

Rock müziğinin sevilen ismi Teoman, Bursa Açıkhava sahnesinde unutulmaz bir geceye imza attı. Sahnesinde ‘Gönülçelen’ şarkısına ilham kaynağı olan ‘Çavdar Tarlasındaki Çocuklar’ kitabından bir bölüm okuyan Teoman, adeta nostaljik bir gece yaşattı.
Bursa Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alan isimlerden biri dün akşam Türk rock müziğinin sevilen sesi Teoman oldu.
Geçmişten günümüze sevilen şarkılarını seslendiren Teoman’a Bursa Açıkhava Tiyatrosu’nu tıklım tıklım dolduran Bursalı müzikseverler eşlik etti.
‘Gemiler’, ‘Bir Yaz Gülü’, ‘Renkli Rüyalar Oteli’, ‘Serseri’ gibi şarkılarını seslendiren Teoman, dinleyiciler tarafından beğeniyle izlendi.
Teoman sahnede dillere pelesenk olan şarkısı ‘Gönülçelen’e ilham kaynağı olan, Türkçe’ye ilk ‘Gönülçelen’ ismiyle çevrilen Jerome David Salinger’in ‘Çavdar Tarlasında Çocuklar’ kitabından rastgele bir sayfa açarak Bursalı sevenlerine okudu.
Teoman’ın okuduğu satırlar; “Sonra palavraya başladım. Çevresine uyum sağlamayı çok iyi başarıyordu. Gerçekten iyi başarıyordu. Yani uyum sağlamayı gerçekten iyi biliyordu. Öyle mi düşünüyorsunuz? Sesinden felaket ilgilendiği anlaşılıyor. Ernest mi? Evet. Tabi dedim. Sonra eldivenlerini çıkarmasını seyrettim. Vay canına parmakları taş deposuydu sanki.” diyerek bitirdi.
Ardından ünlü rockçı; “Neyse güzel bir yer açılmadı. Palavralık bir yer açmışım. Evet kitap orada var ‘Çavdar Tarlasında Çocuklar’. Eskiden, benim gençliğimde bunun adı ‘Gönülçelen’ di.“ diyerek kitabı seyircilere fırlattı. Ardından ‘Gönülçelen’ şarkısını seslendirdi.
Seyircilerden gelen çiçekleri yine seyirciler ile paylaşan Teoman, Bursalıların gönlünde taht kurdu.

Bursa’da elektrik direğinde feci ölüm

Bozbey iftar sofrasında vatandaşlarla buluştu

Yıldırım’da Ramazan denetimleri sıklaştırıldı

İnegöl yolunda facia saniyelerle atlatıldı

İznik’teki ölümcül kaza kameraya yansıdı

Özgür Özel: Türkiye'yi AB'nin tam üyesi yapacağız!

Savaşın bitmesi için İran'ın iki şartı var!

Nilüfer'de Tohum Takas Şenliği’nde 15 bin paket tohum dağıtıldı

Yıldırım Belediyesi’nden LGS desteği

Baykar'ın sınıfının en büyük kamikaze İHA’sı K2 testleri tamamladı!

Başkan Yılmaz Halep’te iftar sofrasına katıldı

Timsah frene bastı!

Emeklilerin beklediği gün geldi: Paralar yatmaya başladı!

Bursa’da geleneksel sahur, elektrikli motosikletle buluştu

Başkan Bozbey: “Kentimizi ve mahallelerimizi yarınlara hazırlıyoruz”

Bayram öncesi Bursa'da huzur denetimi

Mudanya’da kamyon dehşeti: 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Bursaspor’un ilk 11'i belli oldu!

Bursa’da 7 yıldır kayıp olan çocuk bulundu

Ramazan bereketi Bağlarbaşı’nda yaşandı

Bursa’da pizza şubeleri kundaklandı

Taksilerde fiş zorunluluğu başladı

Nilüfer’de şehit ve gazi aileleri iftar sofrasında buluştu

Osmangazi’de metruk binada korkutan yangın

İnegöl’de parkta ağaç yangını paniğe neden oldu

Bursaspor kritik 3 puan peşinde!

700 yıllık Berkuk Kur’an-ı Kerim’i Bursa'da

Nilüfer’de Umut Ormanı büyüyor

Bursa’da 4 katlı apartmanın terası alevlere teslim oldu

İnegöl Belediyesi bayram hazırlıklarını tamamladı

Yükleniyor

loading