TOGG’un yeni modeli T10F çalışmaları sürüyor...

Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu, TOGG otomobil Fabrikasını ziyaret ederek TOGG CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş’tan brifing aldı.

GÜNDEM 6.07.2024 12:40:00 0
TOGG’un yeni modeli T10F çalışmaları sürüyor...

Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu, TOGG otomobil Fabrikasını ziyaret ederek TOGG CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş’tan brifing aldı. TOGG Ceo’su Mehmet Gürcan Karakaş, TOGG’un fikri ve sınai mülkiyet haklarının yüzde 100’üne sahip olduklarını, yerlilik konusunda önemli noktaya ulaştıklarını kaydetti. Karakaş, yeni model T10F için çalışmaların sürdüğünü bildirdi. 


TOGG’un Gemlik’te kurulu Fabrikasında gerçekleştirilen ve yarım gün süren ziyarette, M. Gürcan Karakaş, Yönetim Kurulu Üyeleriyle tek tek tanıştıktan sonra, TOGG’un kuruluş hikayesi ve hedefleri hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Karakaş, TOGG’un “Otomobilden fazlası” mantığıyla yola çıktığını ifade ederek, “Dünya ile rekabet eden bir teknoloji firması kurmak için yola çıktık. Bunun için de mobiliteyi seçtik” dedi. Karakaş, “Yenilige Yolculuk” mottosuyla yola çıktıklarını belirterek, “Cep telefonunun başına ne geldiyse, otomobilde de o oluyor” dedi. 


Hissedar yapısının TOGG’u doğal bir ekosistem içine doğurduğunu da kaydeden Karakaş, fikri ve sınai mülkiyet haklarının yüzde 100’üne sahip oldukları TOGG ile yerlilik konusunda da önemli bir noktaya ulaştıklarını kaydetti. Karakaş, yeni model T10F için çalışmaların da sürdüğünü belirtti. BUSİAD Yönetim Kurulu’nun sorularını da yanıtlayan Karakaş’a BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, Derviş Fincan Seti hediye etti. 
Fabrikayı da gezen BUSİAD Yönetim Kurulu, T10X araçlarını da test etme imkanı da buldu. 
 


Erkan Aydın'dan CHP liderine ziyaret

Mollaarap’ta büyük dönüşüm: Kent Korusu geliyor!

Nilüfer’de 2025 yılı yazarı Rıfat Ilgaz

Kepez Belediyespor - İnegölspor maç sonucu

İnegöl Belediyesi'nden Cerrah Kuru Fasülyesi'ne destek

Partiler üstü meseleye partiler arası buluşma

İnegöl Belediyesi'nden personeline sıfır atık yarışması

Yılın yazarı belli oldu!

İnegölspor'da beklenmedik ayrılık

Nilüfer Belediyesi ve BUÜ iş birliği protokolü imzaladı

İnegölspor'a TFF'DEN şok ceza

561 Milyonluk Tarımsal Yatırımın startı verildi

İmamoğlu’nun hakim karşısına çıkacağı tarih belirlendi

Yıldırım'da sahiplendirilen hayvanlara 1 yıl ücretsiz bakım

Düğünde takılan takılar kimde kalmalı?

Yıldırım'da Uluslararası Öğrenci Sempozyumu düzenlendi

Osmangazi’de Ramazan şenlikli geçecek

Irak'ın kuzeyinde 5 terörist etkisiz hale getirildi

AK Parti Osmangazi, mahalle başkanlarıyla ilk buluşmayı gerçekleştirdi

Aralık ayı dış ticaret endeksleri belli oldu!

Yalova Bursa Yolu’nda kaza: 1 kişi hayatını kaybetti

Üç katlı evin çatısında yangın

Tefecilik ve dolandırıcılıkla mücadelede büyük başarı

Bursa’da firari kadın yakalandı!

Kılıçdaroğlu, partisine daha ne kadar zarar verecek?

İnegöl Belediyesi’nden dünya pil günü’ne özel çevreci yarışma

İnegöl’de ağaç budama çalışmaları sürüyor

Pazar fiyatları cep yakıyor

Özgecan Aslan’sız 10 yıl

CHP'de ön seçim tarihi belli oldu

Yükleniyor