Tarih: 31.08.2015 18:23

TRAFİK CANAVARI YİNE YOLLARDA

Facebook Twitter Linked-in

 

Dikkatsizlik, aşırı hız, alkollü ve uykusuz araç kullanma?.

Hepsinin sonucu yine aynı, kaza ve ölüm?

Yurt genelinde yaşanan kazalar yine can aldı. İzmir´in Bornova ilçesinde, bir araç önünde giden kamyona arkadan çarptı. Feci kazada araçta bulunan 3 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de ağır yaralandı.

Konya´da yaşanan kazada ise facianın eşiğinden dönüldü. Karapınar ilçesinde Suriyeli tarım işçilerini taşıyan traktörün devrilmesi sonucu 4´ü ağır 31 kişi yaralandı.

Bir kaza haberi de Kocaeli´den geldi. Otomobiliyle tatilden dönen aile, kontrolsüz çıkan araca çarptı: kazada 2´si çocuk 7 kişi yaralandı.

Kütahya´dan da acı haber geldi. Kütahya-Gediz Karayolu´nun 25. kilometresinde meydana gelen feci kazada 4 otomobil birbirine girdi. Düğünden dönen Ayşe Öztürk ve İbrahim Öztürk, olay yerinde hayatını kaybetti, 8 kişi de yaralandı.

Muğla´nın Marmaris ilçesinde de genç çiftin en mutlu anları kana bulandı. Kına gecesi bitiminde şehir turuna çıkan gelin ve damadın bindiği motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan Lübnanlı çifte çarptı. Kazada 1 kişi öldü 2´si ağır 3 kişi yaralandı. Lübnanlı turistin ölmeden saniyeler önceki son görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı.


/kanal16.com.tr/2015-8/31/193010806b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —