Türk Sanat Müziği rüzgarı Yenişehir'de esti

Yenişehir Belediyesi sevgililer günü konseriyle müzikseverleri bir araya getirdi.

BURSA HABER 15.02.2025 12:59:00 0
Türk Sanat Müziği rüzgarı Yenişehir

Yenişehir Belediyesi ve Yenişehir Kent Konseyi iş birliğiyle düzenlenen, Türk Sanat Müziği severlere unutulmaz bir gece yaşatan Sevgililer Günü Özel Konseri, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Konser, dinleyicilerine Türk Sanat Müziği’nin en güzel eserlerini sunarken, aynı zamanda yerel yöneticilerin de sahneye çıkarak katılımcılara sürprizler yapmasına olanak sağladı.

Konserin açılışında, Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, Yenişehir Kent Konseyi Başkanı Hakan Erdoğan ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi ile muhtarlar yer aldı. Ayrıca, salona Yenişehirliler de büyük ilgi gösterdi.

Başkan Ercan Özel’den İstek Üzerine Sahne Performansı

Gecede, Türk Sanat Müziği’nin seçkin eserlerinden oluşan bir repertuar seslendirilerek katılımcılar adeta büyülendi. Ancak gecenin en dikkat çekici anı, Başkan Ercan Özel’in sahneye çıkarak, dinleyicilerin yoğun isteği üzerine şarkı söylemesi oldu. Başkan Özel, Erol Sayan’ın bestesi ve Mehmet Gökkaya’nın güftesiyle şekillenen Nihavent Makamından "Kalbe Dolan O İlk Bakış" adlı eseri büyük bir duygu yoğunluğu ile seslendirdi.

Başkan Ercan Özel’in performansı, salonu dolduran dinleyiciler tarafından ayakta alkışlanırken, konserin finaline damgasını vurdu. Başkan Özel’in sahnedeki samimi ve içten tavırları, gecenin romantik atmosferini daha da pekiştirdi.

Türk Sanat Müziği Gecesi Hafızalarda Kaldı

Konsere katılan tüm misafirler, Türk Sanat Müziği Korosu’nun muazzam performansıyla eşsiz bir gece yaşarken, aynı zamanda Başkan Ercan Özel’in sahneye çıkıp da seslendirdiği parça ile unutulmaz anlar yaşadılar. Konserin sonunda katılımcılar, başta Başkan Ercan Özel olmak üzere, tüm koroyu ve organizasyon ekibini tebrik etti.

Mansur Yavaş: Ankara tarihinin en kurak dönemini yaşıyor

Uraloğlu: Demir yolları ara tatile hazır

Bursa'da otobüs şoförü kar topu atan çocukları sopayla kovaladı

Yıldırım’da örnek öğrenci davranışı

İnegöl'de internet kablosunu çalan 2 kişi tutuklandı

Bursa'da tek katlı ev alev aldı

MSB’den Mehmetçik vurgusu

Şadi Özdemir’den Ankara’da Nilüfer temasları

Bursa'da yola fırlayan çocuğa çarpmamak için manevra yapan sürücü yaralandı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Hepimiz adına yatıyorlar

Yıldırım Belediyesi’nden sokak hayvanlarına sıcak yuva

Kar yağışı Sapanca Gölü’ne can suyu oldu

Ahmet Davutoğlu: Komisyon raporu gecikiyor

Ali Babacan: Emekli hakkını istiyor

İntam, Tower Plaza, Carrefour: 3 proje tek kader

2025 Kayıtlardaki en sıcak üçüncü yıl oldu

Bolu’da deprem raporu: İki hastane yıkılacak

Kadın hakimi vuran savcının görev yeri şaşırttı!

Uludağ'da 3 kişinin öldüğü yangında istenen ceza belli oldu!

Nilüfer’de Durkheim söyleşisi

Osmangazi’de Kar Yağışına Karşı Yoğun Mesai

18. Uluslararası MEB Robot Yarışması 6-8 Mayıs’ta Antalya’da

Kredi kartı kullananlar dikkat! Yarından itibaren başlıyor...

İnegöl Belediyesi’nden Oylat’ta yıllık değerlendirme buluşması

TÜİK açıkladı: Tavuk eti ve süt üretimi azaldı

İran ekonomisi dibe vurdu kriz büyüyor

Büyükşehir’den çevre için önemli iş birliği

UEDAŞ Uludağ’da 7/24 sahada

Bursa'da fethin 700. yıl heyecanı yaşanıyor

Uludağ'da kar kalınlığı 1 metreye yaklaştı; tatilciler akın etti

Yükleniyor