TURKCELL ABONELİK HİZMETLERİ VE 3G TELETEL İLETİŞİM

3G UYUMLU TELEFONLAR UYGUN TAKSİTLERLE SATIŞA SUNULUYOR

TURKCELL ABONELİK HİZMETLERİ VE 3G TELETEL İLETİŞİM
DÜNYA 21.08.2009 23:38:41 0

Yıllardan beri Nuri Doğrul Caddesi üzerinde faaliyette bulunan Turkcell İletişim merkezi Teletel, yenilenen yüzüyle dün hizmete açıldı. Her türlü abonelik işlemleriyle İnegöl halkının hizmetinde olan Teletel En yeni 3G’li cep telefonu modellerini de görücüye çıkardı.  

 

31 Temmuz 2009 tarihinde 81 il merkezinde aynı anda hayata geçen 3 G teknolojisi GSM kullanıcılarına birçok önemli kolaylık getirdi.

 

3G`ye geçmeyi çok kolay ve ücretsiz hale getiren Turkcell abonelerin Mevcut tarifelerinde hiçbir değişiklik yapmadan 3G`ye geçip, 3G teknolojisini ve hızını kullanma imkânı sunuyor.


Bu yeni iletişim çağında Turkcell 3G hızında internet, Görüntülü Görüşme, Mobil TV, Turkcell 3G Gözz, Turkcell 3G VINN gibi pek çok yenilik hayata geçti. 3G dünyasına katılmak için gerekli olan 3G`li telefon, modem ve Netbook`lar uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile Turkcell iletişim merkezi Teletel’de müşterilerini bekliyor.

 

Teletel Turkcell İletişim merkezi sahiplerinden Necat çeşit, abonelik hizmetleri, 3 G’li telefonlar ve kampanyaları hakkında bilgi verdi.