Tarih: 16.04.2017 13:02

TÜRKİYE GELECEĞİNİ OYLADI

Facebook Twitter Linked-in

 

Ünlü komedyen Cem Yılmaz İstanbul´da oyunu kullanmak için elektrikli bisikletiyle Lütfi Banat İlkokulu´na geldi. Sabah saat 10.00 sıralarında gelen Yılmaz, oyunu 1220 numaralı sandıkta kullandı.

 

Halkoylaması için oyunu kullanan Medipol Başakşehir oyuncusu Milli futbolcu Emre Belözoğlu, eşi Tuğba Belözoğlu ile birlikte Beykoz´daki Sedat Simavi İlkokulu´nda vatandaşlık görevini yerine getirdi.Eski Milli Basketbolcu İbrahim Kutluay da oyunu kullanmak için Lütfi Banat İlkokulundaydı.Vatandaşlık görevini yerine getirmek isteyen engellilerin yardımına belediyeler koştu. Birçok belediye, engelli vatandaşların oyunu kullanabilmesi için ulaşım hizmeti verdi.

Anayasa değişikliği referandumu için tekerlekli sandelye ile oy kullanmaya gelen 98 yaşındaki Hayriye Solak, vatandaşlık görevini yerine getirerek gençlere örnek oldu.Zonguldak´ta Belediyelerin Evde bakım Hizmeti Birimleri de tam kadro görev başındaydı? 80 yaşındaki bir vatandaş oy kullanmaya Oğlu ve eşiyle bindiği ambulansla gitti. Mardin´den de  kameralara renkli görüntüler yansıdı? Kızıltepe ilçesi Kumlu Mahallesi´nde bazı vatandaşlar, oy kullanmaya yöresel kıyafetleriyle gitti.


/kanal16haber.com/2017-4/16/140729509b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —