Tarih: 22.09.2016 16:05

TÜRKİYE´NİN EN BÜYÜĞÜ OLACAK!

Facebook Twitter Linked-in

Çekirge Asker

Hastanesi 15 Temmuz başarısız darbe girişiminin ardından Kanun Hükmünde Kararname ile Sağlık Bakanlığı´na devredildi.

Şehit Yarbay İlker Çelikcan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi adı verilen hastane yenilenen yüzüyle Türkiye´nin en büyük termal terapi merkezi olma yolunda ilerliyor.

Bursa´nın sağlık turizmine de katkı sunması hedeflenen çalışma ile ilgili Çekirge´deki hastanede basın toplantısı düzenlendi.

Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof Rüstem Aşkın´ın da katıldığı toplantıda konuşan Şehit Yarbay İlker Çelikcan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Başhekimi Operatör Doktor İdris Ahmet Çakır, hedeflerinin Türkiye´de birinci sıraya yerleşmek olduğunu söyledi .

Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof Rüstem Aşkın ise Bursa´nın en büyük sıkıntısı olan yoğun bakım yatak kapasitesini 532´ye çıkardıklarını belirtti. 

Rüstem Aşkın basın toplantısında FETÖ soruşturmaları kapsamında devredilen hastaneler hakkında da bilgi verdi. 

Basın toplantısında Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi´nin başhekimi Doç. Dr Soner Cander ile Bursa Devlet Hastanesi´nin başhekimi Halil Karahan da gelinen süreçlerle ilgili bilgi verdi.

Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi´nde yakın zamanda organ nakli ünitesi kurulacağı, el cerrahisi ve hiperbarik ünitesinin yanı sıra kimyasal biyolojik radyoaktif ünitesinin de açıldığı kaydedildi.


/kanal16haber.com/2016-9/22/163948353b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —