TÜRKİYE´NİN EN BÜYÜĞÜ BULUTOĞLU´NDAN

İKİ BUÇUK YIL İÇİNDE 3 FARKLI LOKASYONDA 3 SAMSUNG MAĞAZASI AÇILDI

TÜRKİYE´NİN EN BÜYÜĞÜ BULUTOĞLU´NDAN
/kanal16haber.com/2017-10/3/172057932b.mp4
GÜNDEM 3.10.2017 17:17:28 0

Gemlik´in sevilen işadamlarından ve spor adamlarından biri olan Berkay Bulut´un girişimleri ile iki buçuk yıl içinde 3 farklı lokasyonda 3 Samsung mağazası açıldı.

İlki 2005 yılında Gemlik´te açılan Samsung Bulutoğlu, geçtiğimiz yıl Orhangazi´de ve şimdide Yalova´da açıldı. Gemlik, Orhangazi ve Yalova´da geniş istihdam alanı yaratan Bulutoğlu, Yalova´daki mağazası ile Samsung´un Türkiye´deki en büyük mağazası ve en geniş ürün yelpazesine sahip olma özelliği taşıyor.

Yalova´lıların hizmetine giren mağaza hakkında bilgi veren işletme sahibi Berkay Bulut, "Samsung gibi dünya devi bir markanın Gemlik, Orhangazi ve şimdi de Yalova´da, Bulutoğlu bünyesinde açılmış olmasından dolayı çok mutluyuz. 5 yıllık planlarımızı iki buçuk yıl gibi kısa bir sürede hayata geçirmek bizlerinde beklemediği bir durumdu. Bizleri tercih eden tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Samsung kalitesi, Bulutoğlu´nun hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti ile birleşti ve bundan sonra da kalitemizi her geçen gün arttırarak hizmet vermeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Gemlik´e Yeni Marka Daha Geliyor

GemlikLife mikrofonlarına mağaza hakkında bilgi veren Berkay Bulut, Gemlik´e yeni bir markanın daha geleceğini müjdeledi. "İşbir Yatakları ile anlaşmaları yaptık. Gemlik´e yepyeni bir marka getiriyoruz. İşbir´de aynı Samsung gibi sektörün en iyi markası. Biz Bulutoğlu Ailesi olarak markaya ve kaliteye önem veriyoruz. Gemlik´e de böyle bir marka kazandıracak olmanın heyecanı içerisindeyiz." şeklinde konuşarak Gemliklilere müjdeli bir haberi GemlikLife aracılığıyla aktarmış oldu.