Türkiye'nin en ucuz ekmeği Kestel'de

Bursa’nın Kestel Belediyesi tarafından modern üretim tesisinde hazırlanan 400 gram ekmek bir liraya satılıyor. Kestel Belediyesi Başkanı Tanır, "Sözümüz söz 2024 Mart ayı seçimlerine kadar 400 gr ekmek 1 lira olacak" dedi.

Türkiye
GÜNDEM 23.05.2023 18:28:00 0

Kestel Belediyesi bünyesindeki üretim tesisinde hazırlanan 400 gramlık ekmek, vatandaşların sofrasına bir liradan sunuluyor.

Başkan Tanır, 400 gr ekmeğin 2024 Maret ayı seçimlerine kadar 1 liradan satılmaya devam edeceğini vurguladı.



Ekmekler, yenilenen modern üretim tesisinde temizlik ve hijyen kurallarına uygun şekilde hazırlanırken, fırın ve üretim tesisi çalışanlarının da düzenli olarak sağlık muayeneleri gerçekleştiriliyor.

Başkan Tanır, "Kestel ilçemizde 400 gram ekmek 1 lira olarak satılmaya devam ediyor. 2024'te de kestel'de ekmek  1 lira olarak satılmaya devam edecek. Bir sosyal proje aslında Gramajından, kalitesinden hiçbir şekilde ödün vermedik. Türkiye'nin en ucuz ekmeğini vatandaşlarımız ile buluşturuyoruz. Bu durum bizi çok mutlu ediyor. Biz, Kestel Belediyesi olarak hemşehrilerimizin sofrasına, bütçesine katkı sunmak için her zaman en düşük fiyat garantisi veriyoruz. Kestel Belediyesi olarak Türkiye’nin en ucuz ekmeğini sofralara ulaştırma özelliğini korumak’ dedi.