ULUDAĞ´DA KAR YAĞMASI İLE BİRLİKTE SEZON UZADI

KIŞ TURİZMİNİN GÖZ BEBEĞİ OLAN ULUDAĞ´DA MART SONUNDA KAR YAĞIŞI BAŞLAYINCA OTELCİLER SEZONU UZATTI

ULUDAĞ´DA KAR YAĞMASI İLE BİRLİKTE SEZON UZADI
/kanal16haber.com/2018-3/25/134942298b.mp4
GÜNDEM 25.03.2018 14:19:42 0

Kış turizminin göz bebeği olan Uludağ´da Mart sonunda kar yağışı başlayınca otelciler sezonu uzattı. Kayak yapmak isteyenler pistlere akın etti. 
Uludağ´da gece saatlerinde başlayan kar yağışı sonucu kar kalınlığı 2 metreye ulaşınca bitmek üzere olan kış sezonu 1 ay daha uzadı. Ayrıca kar yağışının aralıklarla 2 gün daha sürmesi beklenirken, hava sıcaklığının ise eksi 8 ile 4 arasında olması bekleniyor. 

Sezonun uzamasıyla birlikte işletme sahiplerinin yüzü gülerken, Alkoçlar Otel Müdür Yardımcısı İbrahim Göğem ise "Beklediğimizden fazla bir kar yağışı oldu. Aralıklarla da devam etmesi bekleniyor. Tam Uludağ´da sezonu kapattık derken bu kar yağışı ile beraber hem rezervasyonlarımız hem de misafirlerimizin zirveye gelme oranları oldukça yükseldi. Bu da bizleri mutlu etti. Sanırım Uludağ´da sezon biraz daha uzayacak. Türkiye´de şuanda ekonomiye yön veren bütün insanlar Uludağ Ekonomi Zirvesinde. Tüm otellerimiz dolu zaten. Kar yağması ile birlikte bu misafirlerimizin de rezervasyonlarını uzattığını görüyoruz? dedi.