Tarih: 03.08.2013 00:39

ÜNİVERSİTE TABAN PUANLARI BELLİ OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Üniversitelerin taban puanları belli oldu. Geçtiğimiz yıla göre puanlar genel anlamda düşerken; İnegöl İşletme Fakültesi Dekanı Prof.Dr. İbrahim S.Canbolat, İnegöl İşletme Fakültesini tercih eden adayların bu yıl taban puan başarı sıralamasında ilk yıla göre daha önde olduğunu kaydetti.
Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi Dekanı Prof.Dr. İbrahim S.Canbolat, sonuçları değerlendirdi. Canbolat, Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesini tercih eden adayların bu yıl taban puan başarı sıralamasında ilk yıla göre daha önde olduğunu kaydederken; puan düşmesinin genel durum olduğunu aktardı.
 İnegöl İşletme Fakültesi Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret Bölümü bu yıl ilk öğrencileriyle öğrenime başlayacağını da anımsatan Canbolat, İnegöl İşletme Fakültesi taban puanlarının tam burslu öğrenci alan bazı üniversitelerin taban puanından 80 puan, 60 puan daha yüksek olduğunu da vurguladı.
Geçtiğimiz yıl ilk öğrenci alımına başlayan Uludağ Üniversitesi İşletme Fakültesi?ne bu yıl TM-1 puanı ile 45 İşletme, 45 de Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret öğrencisi kayıt yaptıracak. İşletme bölümünün geçen yılki puanı 294 iken bu yıl 287?ye düştü.


kanal16.com.tr/arsiv/2013-8/3/100648968.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —