Ünlü Sanatçı Elif Buse Doğan Kanal 16 mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101’inci yıldönümü kutlamaları dolayısıyla Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz Ünlü Sanatçı Elif Buse Doğan’ı sevenleriyle buluşturdu.

BURSA HABER 30.10.2024 14:49:00 0
Ünlü Sanatçı Elif Buse Doğan Kanal 16 mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 101’inci yıldönümü, Yıldırım’da büyük bir coşkuyla kutlandı. Türk bayraklarıyla mehter ve kılıç kalkan eşliğinde yapılan yürüyüş, bayram coşkusunu ikiye katladı. Bu anlara Yıldırım’lılar da ortak oldu.

 Ünlü Sanatçı Elif Buse Doğan Ahmet Taner Kışlalı Meydanı’nda birbirinden değerli parçalarını seslendirdi ve adeta sesiyle izleyenleri büyüledi. ‘’ Samsak Döveci , Aşk Güzel Şey Sanmışım, Ona Söyle ‘’ gibi parçaları Yıldırım’lılar ile beraber söyledi. Elif Buse Doğan Konser sonrası Kanal 16 mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu. 

 

 

‘’ Bursa’yı çok seviyorum, Yıldırım’a da 2.kez geldik. Başkanımıza bu özel günde beni Yıldırım halkıyla buluşturduğu için çok teşekkür ederim. Çok güzel bir konser oldu coşkuyla kutladık. Cumhuriyetimizi kutlayacağımız nice mutlu senelere olsun ’’ Cümlelerini dile getirdi.

Muhabirimiz Muhammed İmrek’in Yeni Projeler var mı veya ünlü bir isimle düet gelir mi sorusuna ise Doğan;  ‘’Düet şu anda yok, 2 hafta önce Aşk Güzel Şey sanmışım isimli şarkımız çıktı şimdi youtube projemiz gelecek ardından güzel bir şarkı hazırlıyoruz ve bu ay veya önümüzdeki ay içerisinde klibi çekilecek onun dışında konserlerimiz var yoğun bir şekilde devam ediyoruz. ‘’ ifadesinde bulundu.

 

HABER : MUHAMMED İMREK

CHP'den kanun teklifi: Memura yılda 2 kez asgari ücret ikramiyesi

Sevgililer Günü’nde “Aşk Büyüsü” vurgunu: 46 milyon tl

Otoyolda korkunç ölüm... Gişelere saplandı, alev aldı!

Beyoğlu’nda 5’inci kattan düşen genç kız hayatını kaybetti

Sevgililer günü diye 112’yi arayıp pasta istedi, cezayı yedi

Türk Bayrağı’na hassasiyet ödülsüz kalmadı

Koza Han’da tahliyeye yargı freni

Nilüfer’den çevre için elektronik atık hamlesi

İnegöl’de açılışa özel 100tl kampanyasında izdiham oluştu

Kent Akademisi’nden LÖSEV’e sevgi bağışı

Sevgililer Günü’nde Bursaspor’a koştular

Bursa’da Ramazan bereketi başlıyor

Bursa polisinden çocuklara anlamlı etkinlik

Ebru Gündeş’in Riyad konser ücreti gündem oldu

BURULAŞ’tan bakım çalışması

Osmangazili çocuklara Uludağ sürprizi

Bursa’da uyuşturucu ağı çökertildi: 84 tutuklama

Maskeli hırsızlar İznik’te yakalandı

Başkan Erol'dan örnek davranış: "Bir ünite kan, bir hayat"

Ev hanımlarına emeklilik için ilk adım TBMM’de

Osmangazi’de yeni gezici kütüphane yollarda

Belediyecilikte Yıldırım Modeli Türkiye'ye örnek oldu

Nilüfer’de kaldırım işgaline geçit yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençler Türkiye’nin istikbalidir

Yıldırım’daki sessiz devrimden Büyükşehir adaylığına uzanan yol

Bursa’da bıçaklı kavga can aldı

Kanal 16 yönetiminden Bursa Emniyet Müdürü Gökçe’ye ziyaret

Ay-yıldızlılar A Ligi’nde devlerle karşı karşıya

Başkan Erol’dan manevi mekânlara vefa

Resmi Gazete’de yayımlandı: Bahis sitelerine yeni sınır

Yükleniyor