Tarih: 08.08.2014 16:55

UYUŞTURUCU TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE

Facebook Twitter Linked-in

UYUŞTURUCU TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucuya karşı mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Sinanbey mahallesindeki bir evde yapılan aramada 250 gram esrar maddesi ve extacy hap ele geçiren polis ekipleri uyuşturucu tacirlerine büyük bir darbe daha indirdi. İnegöl emniyeti Alınan istihbari bilgiler doğrultusunda Bursa kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekiplerinin desteği ile şafak vakti Yenice mahallesindeki bir eve baskın düzenledi.

18 KİLOGRAM ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

Dede fatma Çıkmazı üzerinde bulunan bir binaya yapılan opeerasyonda 17 KG kubar esrar maddesi ele geçirildi. Konuyla ilgili olarak T.Ş,  E.I,  T.Z ve H.I yakalanarak gözaltına alındı. Zanlıların poliste alınan ifadeleri sonrası adliyeye çıkarılmaları esnasında arbede yaşandı. Görüntülenmek istemeyen zanlılar basın mensuplarına sözlü saldırıda bulundu.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü?nden yapılan yazılı açıklamada operasyonların arkasının geleceği, uyuşturucu madde satıcıları ve kullanıcılarına göz açtırılmayarak bu şahıslarla mücadeleye devam edileceği kaydedildi. 


kanal16.com.tr/arsiv/2014-8/8/123651707.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —