Tarih: 04.05.2024 15:39

Van Spor FK, Bursaspor maçından çekildi

Facebook Twitter Linked-in

Van Spor FK, Bursaspor ile yapılacak maça çıkmama kararı aldı ve karşılaşmanın başında protesto gerçekleştirdi. Maçın 21. dakikasında ise Vanspor, karşılaşmadan çekildi.

Maç öncesinde yapılan açıklamada, Van Spor FK'nın maça çıkmama kararı alması dikkat çekti. Taraflar arasında yaşanan anlaşmazlık ve haksızlık iddiaları, karşılaşmanın gidişatını etkiledi.

Karşılaşmanın başlama düdüğü ile birlikte Van Spor FK futbolcuları, orta sahada toplanarak protesto gerçekleştirdi. Ancak maç ilerledikçe yaşanan gelişmeler, olayın farklı bir boyuta taşınmasına sebep oldu.

Esenler Erokspor'un Serik Belediyespor karşısında 20. dakikada 2-0 öne geçmesinin ardından, Van Spor FK'nın tepki amacıyla 22. dakikada sahadan çekildiği açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun, karşılaşmanın sonucunu belirleyeceği ifade edildi.

Maçın sona ermesinin ardından yaşanan tartışmalar ise gündeme damga vurdu. İki takım futbolcuları ve hakem triosu arasında yaşanan tokalaşmanın ardından sahada kimse kalmadı. Protokol tribününde bulunan Van Spor FK yöneticilerinin ise "Hakkımız yeniliyor. Serikspor altyapı futbolcuları ile sahaya çıkmış. Bu haksızlığa kim dur diyecek?" şeklinde bağırdığı ve tribünü terk ettiği bildirildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —