Tarih: 10.06.2022 16:07

Vatan gençlik açılış töreni

Facebook Twitter Linked-in

Verdikleri destekle ulaşımdan eğitim fırsatlarına kadar gençlerin hayatlarını kolaylaştırmayı çalıştıklarını söyleyen Aktaş Vatan Gençlik merkezin geleceğin teminatı yeni nesile hayırlı olmasını diledi.

Vatan Gençlik Merkezinin birçok konuda gençlere fayda sağlayacağını belirten  Vali Canbolat,gençlere sağladığı imkanlardan ve Bursa’ya verdikleri desteklerinden dolayı Bakan Özer e teşekkür etti ve merkezin tüm gençlere hayırlı olmasını diledi.

İBursa’nın gönül coğrafyası olmasında çok büyük emeğinin olduğunu söyleyen Bakan Özer Bursa’nın eğitimiyle ilgili hiçbir sorunu olmadığını söyledi.

Bursa’nın eğitimde başarı hikayelerinde Türkiye’ye de örnek olacağını dile getiren Özer 5.000 öğrenciye burs sağlanacağının altını çizdi. Bazen can sıkıcı görüntülerin yaşandığını söyleyen Özer gençlere bu sebeple kütüphaneler spor anlamında hizmetler kültürel destekler konusunda gençlerin gelişmesi noktasında yeni nesli hiçbir zaman yalnız bırakmayacağını ifade ederek bu merkezden yararlanacak olan tüm gençlere hayırlı olmasını diledi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —