Tarih: 30.03.2018 18:39

VEFATININ 100. YILINDA ABDÜLHAMİD´İ ANLAMAK? SÖYLEŞİSİ DÜZENLEDİ

Facebook Twitter Linked-in

OSMANGAZİ BELEDİYESİ TARAFINDAN "PAYİTAHT ABDÜLHAMİD: VEFATININ 100. YILINDA ABDÜLHAMİD´İ ANLAMAK" SÖYLEŞİSİ DÜZENLENDİ? "PAYİTAHT ABDÜLHAMİD" DİZİSİNİN PROJE TASARIMCISI VE TARİHÇİ SELMAN KAYABAŞI İLE OYUNCULARDAN BAHADIR YENİŞEHİRLİOĞLU, VOLKAN KESKİN VE DUYGU GÜRCAN´IN KATILDIĞI SÖYLEŞİ ÖNCESİ OYUNCULAR KANAL 16 MİKFORONLARINA AÇIKLAMALARDA BULUNDU.

Osmangazi Belediyesi tarafından "Payitaht Abdülhamid: Vefatının 100. Yılında Abdülhamid´i Anlamak" söyleşisi düzenlendi.

Söyleşiye TRT 1 kanalında yayınlanan "Payitaht Abdülhamid" dizisinini proje tasarımcısı ve tarihçi Selman Kayabaşı ile oyunculardan Bahadır Yenişehirlioğlu, Volkan Keskin ve Duygu Gürcan katıldı.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Osmangazi Salonu´nda gerçekleştirilen söyleşi öncesi Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, program ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"Payitaht Abdülhamid" dizisinde "Tahsin Paşa" karakterini canlandıran Bahadır Yenişehirlioğlu da Kanal 16 mikrofonlarına söyleşi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Dizide ?Naime? karakterini canlandıran genç oyuncu Duygu Gürcan da diziyle ilgili sürpriz gelişmeler yaşanacak ifadelerini kullandı.


/kanal16haber.com/2018-3/30/184912553b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —