Victoria Lopez için Bursa'da tören düzenlendi

Nilüfer Belediyespor'un yeni transferi Porto Rikolu voleybolcu Pilar Marie Victoria Lopez için Bursa'da bir tören düzenlendi.

BURSA HABER 3.09.2024 12:53:00 0

Victoria Lopez için Bursa

Nilüfer Belediyespor'un yeni transferi Porto Rikolu voleybolcu Pilar Marie Victoria Lopez, evinde ölü bulundu. 25 yaşındaki Lopez için Bursa'da bir tören düzenlendi. Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri'nde gerçekleşen törene Lopez'in ailesi, takım arkadaşları, teknik ekip, kulüp yöneticileri, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Aydın Saldız katıldı.

Törende, Victoria Lopez'in takım arkadaşları ve ailesi gözyaşlarına hakim olamadı. Tören, Lopez'in hayatını kaybedişi nedeniyle derin bir üzüntü ve hüzün içinde geçti. Katılımcılar, genç voleybolcunun anısını yaşatmak ve başsağlığı dilemek amacıyla bir araya geldi.Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri'ndeki törene Victoria Lopez'in ailesi, takım arkadaşları, teknik ekip, kulüp yöneticileri, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Aydın Saldız katıldı.
Törende, Lopez'in takım arkadaşları ve ailesi gözyaşlarına hakim olamadı.


Kulüp Başkanı Muherrem Or, yaptığı konuşmada, üzgün olduklarını dile getirdi.
Lopez ile bu sezon anlaşma imzaladıklarını belirten Or, şöyle konuştu:
"Bu yıl yeni bir yol yürüyecekti bizimle. 'Hoş geldin' dedik, Bugün de 'Güle güle' demek için buradayız. 3 hafta olmuştu ilimize geldiği. Bir kaç antrenmanda izledim. Neşeli, takımına uyumlu ve çok başarılı bir sporcu olduğunu, takım arkadaşları, teknik heyet olduğu gibi bizler de gözledik. Pilar'ı hiç unutmayacağız. Lopez'in ülkesinden bir basın mensubunun kulübe e-mail yollamıştı. 'Adanın en sevilen sporcusuydu, ülkemizin en başarılı sporcularından biriydi' diyerek Pilar'dan bahsetmişti. Ne yazık ki biz o sporcuyu kendi ülkesine uğurluyoruz. Dünyanın neresinden gelirse gelsin, gelen her sporcumuz bizim evladımızdır. O bilinçle biz onu bağrımıza bastık. Bugün bir evladımızı sonsuzluğa uğurlamak üzere burada toplandık. Güle güle Pilar, uğurlar olsun sana. Porto Riko'lu bir evladımızın ve bir ailemizin olduğunu hiçbir zaman unutmayacağız. Seni hiç unutmayacağız."
Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ise üzgün olduklarını ifade ederek, Pilar Marie Victoria Lopez'in isminin antrenman sahasına verileceğini söyledi.

Fitch, Bursa’nın kredi notunu “Pozitif”e çıkardı

Kendi hikayesini yazan kadınlar Bursa’da bir araya geldi

Yıldırım’da türkü dolu akşam

CHP'den istifa eden Mesut Özarslan’dan Özgür Özel’e suç duyurusu

Antalya Adalet Sarayı’nda güvenlik görevlisi ölü bulundu

İnegöl zabıtası gıda işletmelerini mercek altına aldı

Büyükşehir’den bölgeye yeni ulaşım hamlesi

İran’daki gösterilerde can kaybı 6 bin 961’e çıktı

Ercan Özel’e “Yılın En Başarılı Belediye Başkanı” ödülü

Başkan Taban’dan “82” detaylı nüfus mesajı

Edirne’de trafik kazası: Otomobil şarampole devrildi, 2 kişi öldü

Bursa'da en çok nereli yaşıyor? İşte o liste...

Bursa'da motosiklet sürücüsü 113 km hızla çarptı, arka camdan içeri girdi

Kuzey Marmara gişelerinde kaza: 1 yaralı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bahçeli'ye 57 güllü tebrik

Erkan Aydın'dan Özgür Özel'e destek!

TÜİK açıkladı: Türkiye nüfusu 86 milyonu aştı

Osmangazi’ye bir kreş daha: Sayı 5’e yükseldi

İnegöl'de kontrolden çıkan otomobil yayalara çarptı

Yeşil-Beyazlılar deplasmanda berabere kaldı!

Başkan Gürkan, CHP’nin Nilüfer eylemlerini değerlendirdi

Megastar Tarkan'ın İstanbul konserlerinden aldığı ücret belli oldu!

Bursa Emniyeti 10 noktada huzur uygulaması gerçekleştirdi

Bursa'da dereye düşen adam kalp masajıyla kurtarıldı!

Nilüfer’de gece mekânlarına sıkı denetim

İnegöl'de su ısıtıcısı devrildi, 1,5 yaşındaki bebek yaralandı

Nilüfer’e konforlu ulaşım için yeni bulvar hamlesi

Bursa'da sel vurdu, sebze ateş pahası oldu!

Osmangazi’de depoda yangın paniği

İŞKUR haritayı güncelledi: En çok aranan meslekler ortaya çıktı!

Yükleniyor