Victoria Lopez için Bursa'da tören düzenlendi

Nilüfer Belediyespor'un yeni transferi Porto Rikolu voleybolcu Pilar Marie Victoria Lopez için Bursa'da bir tören düzenlendi.

BURSA HABER 3.09.2024 12:53:00 0

Victoria Lopez için Bursa

Nilüfer Belediyespor'un yeni transferi Porto Rikolu voleybolcu Pilar Marie Victoria Lopez, evinde ölü bulundu. 25 yaşındaki Lopez için Bursa'da bir tören düzenlendi. Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri'nde gerçekleşen törene Lopez'in ailesi, takım arkadaşları, teknik ekip, kulüp yöneticileri, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Aydın Saldız katıldı.

Törende, Victoria Lopez'in takım arkadaşları ve ailesi gözyaşlarına hakim olamadı. Tören, Lopez'in hayatını kaybedişi nedeniyle derin bir üzüntü ve hüzün içinde geçti. Katılımcılar, genç voleybolcunun anısını yaşatmak ve başsağlığı dilemek amacıyla bir araya geldi.Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri'ndeki törene Victoria Lopez'in ailesi, takım arkadaşları, teknik ekip, kulüp yöneticileri, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Aydın Saldız katıldı.
Törende, Lopez'in takım arkadaşları ve ailesi gözyaşlarına hakim olamadı.


Kulüp Başkanı Muherrem Or, yaptığı konuşmada, üzgün olduklarını dile getirdi.
Lopez ile bu sezon anlaşma imzaladıklarını belirten Or, şöyle konuştu:
"Bu yıl yeni bir yol yürüyecekti bizimle. 'Hoş geldin' dedik, Bugün de 'Güle güle' demek için buradayız. 3 hafta olmuştu ilimize geldiği. Bir kaç antrenmanda izledim. Neşeli, takımına uyumlu ve çok başarılı bir sporcu olduğunu, takım arkadaşları, teknik heyet olduğu gibi bizler de gözledik. Pilar'ı hiç unutmayacağız. Lopez'in ülkesinden bir basın mensubunun kulübe e-mail yollamıştı. 'Adanın en sevilen sporcusuydu, ülkemizin en başarılı sporcularından biriydi' diyerek Pilar'dan bahsetmişti. Ne yazık ki biz o sporcuyu kendi ülkesine uğurluyoruz. Dünyanın neresinden gelirse gelsin, gelen her sporcumuz bizim evladımızdır. O bilinçle biz onu bağrımıza bastık. Bugün bir evladımızı sonsuzluğa uğurlamak üzere burada toplandık. Güle güle Pilar, uğurlar olsun sana. Porto Riko'lu bir evladımızın ve bir ailemizin olduğunu hiçbir zaman unutmayacağız. Seni hiç unutmayacağız."
Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ise üzgün olduklarını ifade ederek, Pilar Marie Victoria Lopez'in isminin antrenman sahasına verileceğini söyledi.

İstanbul’da kar alarmı: Sıcaklıklar hızla düşüyor

Başkan Alper Taban gençlerle bir araya geldi

Belediye Başkanı Mustafa Bozbey 2025 yılını değerlendirdi

Yıldırım'da sessiz devrim

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlık yatırımları Türkiye Yüzyılı’nın temelidir

Bakan Kacır: Türkiye üretim gücüyle küresel rekabette öne çıkıyor

Cevdet Yılmaz: Ocakta enflasyonda 20'li rakamları göreceğiz

3 litre kızgın yağla kocasını öldürmüştü, istenen ceza belli oldu!

Başkan Özdemir: 2026 Nilüfer için daha güçlü bir yıl olacak

Altın ve Gümüşte tarihi rekor

Türkiye’de gelir dağılımında sınırlı iyileşme

İşte Cumhuriyet Başsavcılığı'nın işaret ettiği maç: 6 gözaltı

Başkan Aydın’dan kandil ikramı

TÜİK açıkladı: 2025’te tarımsal üretim geriledi

Uludağ’da Sezon Açıldı, Kar Gecikti

Bahis soruşturması: Erden Timur ve 14 futbolcu dahil 29 gözaltı kararı

Bursaspor’da Devre Arası Mesaisi Başladı

Faruk Çelik’ten ‘savaş’ ilanı: Artık susmayacağım!

CHP’den Antakya Ulu Camii tepkisi

Tülay Hatimoğulları'ndan 'anadilde ibadet' vurgusu: Kürtçe Kur'an okunabilmeli

Uludağ’da kaçak yapıya yıkım

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa Türk toplumunu kimseye ezdirmeyiz

Sadettin Saran, adli kontrolle serbest bırakıldı

Bakan Uraloğlu: Sabiha Gökçen Havalimanı, 11 ayda 2024'ün yolcu rekorunu geride bıraktı

Piremir’e gençlik ve spor merkezi

MSB’den Libya heyetini taşırken düşen uçakla ilgili açıklama geldi

İnegöl’de üç aylar özel programı

Özgür Özel: "Benim Avrupa'da randevu isteyip de alamadığım bir kişi yok. İspatlanırsa istifa ederim"

Büyükşehir Belediyesi’nde yeni yıl programı

İstanbul'da Deaş'a yılbaşı operasyonu: 115 gözaltı

Yükleniyor