Yalova Süper Amatör’de ilk yarı tamamlandı

Yalova Süper Amatör’de ilk yarı tamamlandı

GÜNDEM 22.01.2024 15:31:00 0
Yalova Süper Amatör’de ilk yarı tamamlandı
Yalova Süper Amatör Küme 2023-2024 sezonunda, ilk yarının son hafta müsabakaları da tamamlandı. 12 takımın mücadele ettiği maçlarda futbolseverler toplam 23 gole tanıklık etti.
11. haftanın açılış maçında Sugören Gençlerbirliği ile Teşvikiye Belediyespor kozlarını paylaştı. Sugören Sahası’nda oynanan mücadeleyi Sugören Gençlerbirliği 1-0’lık skorla 3 puanı hanesine yazdı. Topladığı 24 puanla Sugören Gençlerbirliği üçüncü sıradaki yerini korurken, Teşvikiye Belediyespor ise 14 puanla beşinci sıraya yükseldi.
Haftanın bir diğer maçları Termal İlçe Stadı’nda oynandı. Yalova Yenimahallespor ile Negmar Tavşanlı Belediyespor mücadelesi 0-5’lik skorla sonuçlandı. Tavşanlı, Yenimahallespor’u gol yağmuruna tutarken, Yenimahallespor ise bu maçta gol kaydedemedi. Negmar Tavşanlı Belediyespor, ilk yarıyı 28 puanla ikinci sırada tamamladı. Yenimahallespor’da topladığı 7 puanla on ikinci sırada yerini aldı.
Esenköy Stadı’nda oynanan Yalova Esenköyspor ile Kurtköyspor maçında adeta goller havada uçuştu. İki takımında baskılı oynadığı bu maçta toplam 7 gol kaydedildi. 4-3’lük skorla Esenköyspor hanesine 3 puanı yazmayı başardı. Esenköyspor topladığı 12 puanla sekizinci sıraya yükselirken, Kurtköyspor ise haftayı 8 puanla onuncu sırada tamamladı.
Çınarcık Belediyespor ile Hersekspor kozlarını paylaşan bir diğer takımlar oldu. Esenköy Stadı’nın ev sahipliği yaptığı karşılaşmada, Çınarcık Belediyespor rakibini 2-0’lık skorla devirmeyi başardı. Toplam 7 puan elde eden Çınarcık Belediyespor, on birinci sıraya tırmanırken, Hersekspor ise 11 puanla dokuzuncu sıraya geriledi.
Safran Sahası’nda karşı karşıya gelen Safranspor ile Yalovaspor ilk yarıdaki son mücadelesini de oynadı. 1-4’lük skorla lider Yalovaspor galibiyet sevinci yaşarken, Safranspor ise evinde yenilgiye uğradı. Altıncı sıraya gerileyen Safranspor 14 puan topladı. Zirvenin sahibi Yalovaspor ise 33 puanla ilk sıradaki yerini korudu. İlk yarının son maçına ise Yalova Amatör 1 Nolu Saha ev sahipliği yaptı. Çiftlikköy Belediyespor ile Taşköprüspor arasında oynanan maçta 3-0‘lık skorla kaybeden takım Taşköprüspor oldu. 3 puanı 3 golle alan Çiftlikköy Belediyespor toplam 18 puan kaydederek dördüncü sırada yerini alırken, Taşköprüspor ise 13 puanla yedinci sırada tamamladı.

Nilüfer’de belediye güvenceli dönüşüm başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Asrın felaketinde milletçe ayağa kalktık

Nilüfer’in yeni kentsel dönüşüm modeli: Rant değil yaşam

Bursaspor’da Tunahan Ergül ile yollar ayrıldı

Bursa afetlere hazırlanıyor

Başkan Yılmaz'dan Umman'da önemli temaslar

Bakan Kurum: Türkiye Yüzyılı tarihe yazılacak

6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Bursa’da sessiz yürüyüş

Epstein'in geride bıraktığı mal varlığı ortaya çıktı!

Pakistan’da cuma namazında camiye saldırı

AFAD duyurdu: Erzincan Kemah’ta 4.9 büyüklüğünde deprem

Milli yüzücü Defne Kurt’tan tarihi başarı

Bursa'da 6 Şubat için miniklerden duygu dolu anma

Mustafa Er: Sahada disiplinli ve güçlü bir Bursaspor olacak

İnegöl’de kaçan sürücü kameralardan yakalandı

Büyükşehir’den Çalı Yolu’na modern dokunuş

Bursa tekstili Paris'te dünyaya açıldı!

Süper Lig’de 21. haftanın hakemleri açıklandı

Başkan Taban: İnegöl’de tarımın geleceğini inşa ediyoruz

Bursa'da komiserin heimlich manevrası hayat kurtardı

9 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs Bursa’da yakalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugün Allah’ın izniyle bu işin altından kalktık

Osmangazi Belediyesi 6 Şubat’ı dualarla andı

Yurtdışı alışverişte yeni şartlar!

Asrın felaketinin 3. yıldönümü!

İnegölspor formaları çocuklarla buluştu

Başkan Erol’dan 6 şubat mesajı

AK Partili ilçe başkanından tepki

TCMB rezervlerinde tarihi seviye

Bursaspor Isparta deplasmanına hazırlanıyor

Yükleniyor