Tarih: 07.03.2024 10:35

Yaren ve Nazlı Adem Amca'nın yanında

Facebook Twitter Linked-in

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, balıkçı Adem Amca ile olan dostluğuyla dünya gündemine oturan Yaren'in eşi Nazlı da sonunda onun yanına geldi. Yaren Leylek ve eşi Nazlı'nın duygusal buluşması anı anına kameraya yansıdı.

Aşk yuvası tamamlandı: Yaren ve Nazlı Leylek Adem Amca'nın yanında

Baharla birlikte herkesin merakla beklediği Adem Amca ve Yaren Leylek'in kavuşması birkaç gün önce gerçekleşmişti ve bu buluşma tüm Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Yaren Leylek'in eşi Nazlı da sonunda dün akşam saatlerinde yuvaya ulaştı.

13 yıllık dostluk ve duygusal hikaye"

Leylek Köyü'nde, 13 yıldır balıkçı Adem Yılmaz'ın kayığına konan Yaren Leylek, bu dostlukla gönüllere taht kurmuştu. Yaren her yıl göçten döndüğünde Eskikaraağaç'taki yuvasına konarak yazı bu köyde geçiriyordu. Her sabah balıkçı Adem Yılmaz ile birlikte balığa giden Yaren'in hikayesi, izleyenlerin yüreklerini ısıtmıştı.

Eşlerin kavuşması büyük sevinçle karşılandı"

Her yıl göçten ilk önce Yaren'in gelmesi, birkaç gün içinde eşi Nazlı'nın da onun yanına ulaşması geleneği, bu yıl da devam etti. Bu duygusal buluşma, Karacabey Belediyesi'nin yarenleylek.com üzerinden düzenlediği canlı yayında gerçekleşti. Yaren ve eşi Nazlı'yı aynı anda görenler büyük mutluluk yaşadı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —