YARIDA KALAN FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ DERBİSİ İÇİN KARAR VERİLDİ

TFF, Fenerbahçe - Beşiktaş maçının oynanacağı tarihi de açıkladı.

YARIDA KALAN FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ DERBİSİ İÇİN KARAR VERİLDİ
/kanal16haber.com/2018-4/25/191450193b.mp4
SPOR 25.04.2018 18:28:36 0

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yarıda kalan kupa derbisinin yarıda kaldığı 57. dakikadan itibaren seyircisiz olarak devam etmesine karar verdi. Derbi 3 Mayıs Perşembe günü oynanacak. 



TFF Yönetim Kurulu, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanşında Ülker Stadı´nda Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş´in başına yabancı cisim isabet etmesi üzerine yarıda kalan derbi ile ilgili kararını verdi. Derbi ile ilgili kararın verildiği toplantı saat 13.00´te Riva´daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri´nde yapıldı. Alınan karar TFF´nin resmi internet sitesi üzerinden kamuoyu ile paylaşıldı.



Açıklamada şu ifadelere yer verildi: 
"Türkiye Futbol Federasyonu, bugün yaptığı toplantıda 19 Nisan 2018 tarihinde Ülker Stadyumu FB Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi´nde oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci maçı ile ilgili kararını verdi. 



TFF Yönetim Kurulu, 57. dakikada Hakem Mete Kalkavan tarafından tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş müsabakası ile ilgili olarak; Futbol Müsabaka Talimatı´nın 20. Maddesi´nin 1. Fıkrası uyarınca, müsabakanın yarıda kaldığı andaki şartlarla tedbiren seyircisiz olarak tamamlanmasına oy birliği ile karar verdi. 



Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ikinci maçı kaldığı yerden 3 Mayıs 2018 Perşembe  günü oynanacak.